Luni, 25 03 2019
Premieră: „S.ocietate cu R.ăspundere L.imitată [S.R.L]”, la Sala Uzina cu Teatru

Premieră: „S.ocietate cu R.ăspundere L.imitată [S.R.L]”, la Sala Uzina cu Teatru

Asociația Colectiv A și Asociația Compania FaPt - Fabrica de Artă și Producție Teatrală au plăcerea de a invita publicul la premiera ieșeană a spectacolului S.ocietate cu R.ăspundere L.imitată [S.R.L] în regia lui Florin Caracala, care va loc la datele de 13 și 14 octombrie 2017, orele 19.30 la Teatrul Național Iași - Sala Uzina cu Teatru.

 

S.ocietate cu R.ăspundere L.imitată [S.R.L] este produs de Asociația Colectiv A în parteneriat cu  Asociația Compania FaPt - Fabrica de Artă și Producție Teatrală Iași, Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” Iași, Federația Fabrica de Pensule, și face parte din programul de producții Fondul Colectiv de Creație derulat de Colectiv A. Proiectul teatral este realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

 

Spectacolul propune patru fire narative principale, independente unul de celălat, care dau naștere la mai multe variante posibile. Fiecare rădăcină este o adaptare liberă a textului Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt, care pune în prim plan felul în care un colectiv gestionează o criză morală amânată timp de decenii.

S.ocietate cu R.ăspundere L.imitată [S.R.L] este povestea unei crime, surprinsă într-un reportaj, reprodus apoi într-un documentar, care se împletește armonios cu un discurs transmedia ce înglobează video și realitate virtuală 360, oferind o viziune în detaliu asupra modului în care interacțiunea oamenilor în momente critice poate să ducă la bifurcații în percepțiile și valorile morale fundamentale ce stau la baza societății. Pe principiul bulgărelui de zăpadă, relația dintre cauză și efect adâncește criza și conflictul, ducând astfel la un moment zero al responsabilității individuale.

 

Florin Caracala a absolvit Facultatea de Teatru la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi și Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, unde a studiat Artele Spectacolului, Regie și Actorie. Cele mai recente spectacole în care a jucat sunt „Ea e băiat bun”, „Lumi posibile” și „Acesta nu este un joc”. A implementat mai multe proiecte în ultimii 10 ani și a avut o activitate prolifică în domeniul regiei, cele mai recente spectacole ale sale fiind „2 ore”, „Identity Check”, „Party A Blowing”. În perioda 2012 – 2015 a ocupat poziția de director general al Asociaţiei Compania FaPt – Fabrica de Artă şi Producţie Teatrală Iași.

 

Dramaturgie: Alexa Băcanu / Alexandra Chițu / Ana Cucu Popescu / Petro Ionescu;
Cu: Alexandra Caras / Cătălin Filip / Alina Mișoc / George Sfetcu / Andreea Spătaru / Doru Taloș; Muzică originală: Bodoki-Halmen Zsolt; Asistent muzical: /Ka; Video: Andrei Cozlac / Marian-Mina Mihai; Desen: Lucia Mărneanu; Responsabil producție: Simina Corlat; Lumini, sunet: Attila Almási
Durata spectacolului: 1 h 40 min

 

Preț bilet: 24 lei. Biletele se pot rezerva şi cumpăra de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr.8A, telefon: 0232-255999. program: 10.00 – 17.00, de luni până sâmbătă (duminica închis).Biletele se pot achiziționa și on-line de pe site-ul www.eventim.ro , secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti.

 

Atenție! Accesul în sala după începerea spectacolului este interzis, iar biletele își pierd valabilitatea. Pentru a preveni situațiile neplăcute, rugăm spectatorii să fie prezenti la sala de spectacole cu cel târziu 10 minute înainte de ora începerii.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top