fbpx
 
S-a culcat cu o durere de cap îngrozitoare și s-a trezit…însărcinată

S-a culcat cu o durere de cap îngrozitoare și s-a trezit…însărcinată


Ebony Stevenson s-a băgat în cap cu gândul că somnul o va ajuta să scape de durerea chinuitoare de cap, însă viața ei s-a schimbat radical. Ea a intrat în comă și partu zile mai târziu s-a trezit și a aflat că născuse un copil.

Adolescneta are 18 ani și este din Oldham, Greater Manchester, și habar nu avea că era gravidă. Pe durata sarcinii fetei nu i-a crescut burta deloc, nu a suferit de grețuri nici măcar dimineața și a avut menstruație în fiecare lună. Ceea ce nu știa ea este că s-a născut cu două utere, situație ce apare doar la una din trei mii de femei. Abia când fata a fost dusă la spital medicii au descoperit că era însărcinată și au anunțat-o pe mama ei că bebelușul trebuia adus pe lume. După o operație de cezariană, Ebony a născut o fetiță care a primit numele Elodie. Când s-a trezit și a aflat că are un copil a avut parte de cel mai mare șoc al vieții ei, dar se obișnuiește cu ideea și se bucură de fiecare moment petrecut alături de bebeluș.

„Nici nu îmi doream copii, cel puțin nu în următorii zece ani și nu m-am așteptat niciodată să fiu o mamă atât de tânără. Să-mi cunosc copilul după ce m-am trezit a fost o experiență aproape ireală. Am fost foarte îngrijorată că nu mă voi simți legată de ea pentru că nici nu am avut timp să mă obișnuiesc cu ideea, dar este superbă. Este un miracol și nu aș renunța la ea pentru nimic în lume”, a spus Ebony.

Adolescenta nu-și amintește nimic din ce s-a întâmnplat după ce s-a băgat în cap, dar mama ei a povestit tot. Se pare că durerea de cap a devenit din ce în ce mai greu de suportat până când Ebony s-a prăbușit pe podeaua din baie. Mama ei a sunat imediat la ambulanță, iar medicii au decis să-i inducă în mod artificial starea de comă.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30