fbpx
 
Dăncilă, pusă la zid de Mircea Badea: „Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin"

Dăncilă, pusă la zid de Mircea Badea: „Imbecila planetei va participa la cvorumul hitleristului cretin"


Premierul Viorica Dăncilă a avut parte, miercuri, de un atac neaşteptat, după ce a declarat că va merge să voteze la referendumul convocat de preşedintele Iohannis. "Atacatorul" a fost chiar Mircea Badea, care a ţinut să o numească "imbecilă" pe premier. Realizatorul Antena 3 nu s-a limitat la atât ci a ţinut să adauge şi că mulţi pesedişti sunt insuportabili.

 „În mod normal, după ce imbecila planetei a declarat că va participa la cvorumul hitleristului cretin, aş da ciumei roşii o opinie anti şi aş vota cu Tăriceanu. Rămân însă consecvent, scrâşnind din dinţi, pentru că prietena Carmen Avram. E SINGURUL MOTIV.

P.S. Adevărul e că foarte mulţi pesedişti sunt pur şi simplu insuportabili. Sunt doar câteva excepţii cu adevărat notabile", a scris, pe Facebook, Mircea Badea.

 

Reamintim că premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că va merge duminică la vot şi va vota atât pentru alegerile europarlamentare, cât şi la referendumul convocat de preşedintele Iohannis, precizând că ea este "un susţinător al statului de drept, al independenţei justiţiei”.

„Voi participa duminică la vot şi voi vota pentru ambele, şi pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea României, pentru câştigarea demnităţii României, pentru că ştiţi am fost europarlamentar 9 ani de zile, ştiu ce înseamnă lucrul cu instituţiile europene, ştiu cât de important este să avem acolo oameni implicaţi, oameni care să lucreze pe directive, pe regulamente în care să se regăsească şi obiectivele României şi ale românilor”, a declarat Dăncilă, citată de Mediafax, întrebată de presă dacă va merge duminică la vot şi dacă va vota şi la referendum.

Ulterior, după ce afirmaţiile făcute la Bacău au explodat în presă alimentând teoria rupturii între ea şi Dragnea, Dăncilă a revenit cu precizări la Antena 3, nuanţându-şi spusele:

„Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota. Acest lucru îl vom stabili în interiorul partidului. Sunt un om care respectă partidul, linia partidului, iar modul în care voi vota va fi conform acestei linii. Niciodată nu am făcut note aparte de linia partidului. E foarte important să merg pe acest drum. Faptul că merg la referendum, faptul că Tăriceanu a spus că nu merge, eu o să respect linia PSD”, a declarat Dăncilă.

„Nu am spus că nu există o linie pentru că discutăm în partid. Acest lucru nu-l vom face public. Nu voi ieşi public să spun cum voi vota la referendum. Votul e un vot secret”, a adăugat premierul.

 

Sursa: Epoch Times


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: