fbpx
 
Foto: Il Resto del Carlino Foto: Il Resto del Carlino

Un român, erou în Italia după ce a ajutat la prinderea a doi tâlhari periculoși


Un român de 29 de ani a devenit eroul unui orășel italian după ce a arătat un curaj ieșit din comun și a ajutat la prinderea unor tâlhari periculoși.

Gestul românului, rezident în Poviglio, i-a ajutat pe carabinieri să aresteze doi bărbați care au jefuit un supermarket din Brescello, Regiunea Emilia Romagna. „Am făcut ceea ce ar trebui să facă orice om cinstit. Nu mă simt ca un erou, ci o persoană care a decis să fie de partea legii”, a declarat românul pentru ilrestodelcarlino.it.

Potrivit sursei citate, doi tâlhari mascați și înarmați cu un topor au intrat în magazin spre seară, în jurul orei 19:00. L-au sechestrat pe directorul magazinului și l-au bătut, pentru că nu voia să deschidă seiful cu încasările. Însă, până la urmă, cei doi au pus mâna pe 10.000 de euro, bani aflați în biroul directorului, după ce le-au amenințat pe casiere.

Românul, martor la toată scena, a sunat la 112 și apoi a plecat în urmărirea mașinii cu care au fugit cei doi tâlhari, oferindu-le carabinierilor prin telefon locația fugarilor. Mai mult, românul a văzut că bandiții au abandonat mașina cu care s-au dus la locul jafului și s-au urcat într-un alt autoturism condus de o femeie, reținută acum pentru complicitate.

Datorită informațiilor date de român, carabinierii i-au localizat și reținut pe tâlhari - un dominican de 37 de ani și un italian de 53 de ani. Cei doi au mai comis fapte similare.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30