fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 11 Ianuarie 2017

La data de 10 ianuarie a.c., la sediul Poliției municipiului Pașcani s-a prezentat un bărbat de 40 ani, din comuna Valea Seacă, pentru a preda poliţiştilor o sumă de bani, despre care a declarat că a găsit-o pe raza municipiului Pașcani.

 


Publicat in Social
Societatea a ajuns să funcţioneze după tipare Star Wars - în care există un „Imperiu" şi „rebeli" care, din când în când, vin cu soluţii pentru a scăpa de opresiune. Mai jos vă prezentâm Hyperface, o nouă invenţie care vă poate scuti de recunoaşterea automată de către computere, în cazul în care alegeţi să participaţi la demonstraţii anti-Imperiu.

 

Proiectul artistului şi hackerului Adam Harvey, în luptă continuă împotriva supravegherii în masă, este un model specific imprimat pe o ţesătură care ar putea fi folosită pentru a fabrica haine şi accesorii care să inducă în eroare algoritmii folosiţi în vânătoarea de feţe.

 


Publicat in Timp Liber
Eleva olimpică internaţional din Bârlad violată de un om de afaceri local şi-a retras plângerea împotriva acestuia, la şapte luni după ce Andrei Silvian Spiridon a fost trimis judecată pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal.

 


Publicat in Moldova
Sebastian Ghiță a spus în cea de-a șaptea înregistrare video difuzată miercuri de RTV că a fost în vacanță împreună cu Florian Coldea în insulele Seychelles, adaugând că la întoarcere s-au întâlnit cu Dan Andronic, care poate confirma. Totodată, Ghiţă a arătat că „binomul" Coldea - Kovesi îl are „prizonier" pe preşedintele Klaus Iohannis, aflat sub ameninţarea unor dosare penale atât pe numele său, cât şi al soţiei sale, Carmen Iohannis.

Publicat in Media
Prim-ministrul Sorin Grindeanu şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-au întâlnit, la Guvern, imediat după ce premierul s-a întors de la întrevederea avută cu preşedintele Klaus Iohannis, transmite News.ro.

 


Publicat in Guvern
Ministerul Justiţiei solicită detaşarea judecătoarei Mariana Moț în cadrul instituţiei, iar surse din minister susţin că aceasta urmează să fie secretar de stat. În prezent judecător la Curtea de Apel Craiova, Mariana Moț este cunoscută drept o apropiată a baronului de Olt, Paul Stănescu, iar presa a scris despre ea că a fost „moaşa" (adică naşă până la botez) lui Judecător, unul dintre cei opt copii ai interlopului Bercea Mondial. Fiul judecătoarei Marian Moț este fostul deputat PSD Emil Moț, între timp ales primar de Slatina.

 

Potrivit surselor HotNews.ro, secţia de judecători a CSM i-a aprobat detaşarea Marianei Moţ.

 


Publicat in Justitie
Un infirmier român a fost arestat în Italia, după ce a ieșit la iveală faptul că și-a drogat și agresat sexual mai multe paciente, fiind prins în flagrant.

 


Publicat in Panorama
Consiliul de Administrație al companiei de drumuri (CNAIR) a decis revocarea din funcție a șefului companiei, Cătălin Homor, pe motiv că acesta nu s-a achitat corespunzător de obligațiile sale privind deszăpezirea. Angajați ai companiei afirmă că locul acestuia va fi deținut interimar, în mod paradoxal, de Cristian Andrei, directorul responsabil cu activitățile de deszăpezire.

 


Publicat in Guvern
În ultimele 24 de ore doi bărbati au fost găsiti decedati, probabil şi din cauza frigului.

 


Publicat in Moldova
Cum județul se află din nou astăzi sub o atenționare meteorologică de cod galben de ger și viscol, conducerea Primăriei Iași a dispus tuturor direcțiilor și societăților comerciale din subordinea municipalității să adopte, în regim de permanență și cu toate mijloacele disponibile, toate măsurile necesare pentru combaterea efectelor negative ale vremii severe.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31