fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 31 Octombrie 2017

Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, atrage atenţia asupra importanței sociale a burselor școlare. Calitatea educației presupune o viziune coerentă, resurse umane bine pregătite, investiții în infrastructura educațională, o abordare curriculară modernă, dar și preocuparea constantă pentru accesul tinerilor - elevi, studenți, adulți chiar - la forme de educație solicitate pe piața muncii, dar și la trasee pe care și le doresc potrivit vocațiilor și aspirațiilor acestora.

Publicat in Politica Locala
Un autocar în care se aflau 43 de elevi și patru profesori din Luduș a fost cuprins de flăcări, marți, pe Autostrada Transilvania.

 


Publicat in Social
Un adolescent din județul Vaslui, mort de beat și fără permis de conducere, a furat un SUV din curtea unui vecin și, după ce l-a condus nebunește pe raza localității învecinate, s-a răsturnat de mai multe ori cu autovehiculul pe un câmp. Tânărul de 17 ani a ajuns la spital cu mai multe contuzii și o fractură la un picior.

 


Publicat in Moldova
Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a fost condamnat, marți, la un an de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a unor persoane. 

 

 Cu toate acestea, magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au amânat executarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani. Decizia nu este definitivă, informează Agerpres.

 


Publicat in Justitie
Grav accident în cartierul Păcurari din municipiul Iaşi, în apropiere de Munca Invalizilor. Circulația se desfășoară cu greutate în zonă.

 


Publicat in Social
Regizorul Mircea Drăgan a decedat luni seara, la vârsta de 85 de ani, a confirmat pentru Agerpres directorul Centrului Național al Cinematografiei (CNC), Anca Mitran.

 


Publicat in Evenimente
În urma hotărârii adoptate de consilierii locali în şedinţa de astăzi, Iaşul va avea un nou Cetăţean de Onoare, în persoana celebrului cosmonaut Dumitru Prunariu.

 


Publicat in Administratie Locala
Un bărbat este audiat, marți după-amiază, la sediul Poliției Judeţene Dâmboviţa, în dosarul dublului asasinat comis la sfârşitului săptămânii trecute, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorul Camelia Matei.

 


Publicat in Justitie
O nouă destinaţie de cumpărături pentru doamnele şi domnişoarele pasionate de modă s-a deschis la Iulius Mall Iaşi. Brandul NAN – NET SHOP din Republica Moldova şi-a inaugurat, de curând, un magazin la etajul întâi al mall-ului. NAN-NET SHOP se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, însă orice doamnă îşi va găsi aici, cu siguranţă, cel puţin un articol pe gustul şi stilul său.

Publicat in Moda si stil
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni turci care au prezentat la controlul de frontieră două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor din Luxemburg false.

 

În data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iași s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, doi cetăţeni turci, în vârstă de 20 şi 15 ani, care au prezentat pe lângă pasapoartele personale două cărţi de identitate cu însemnele autorităţilor din Luxemburg.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3