fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Februarie 2017

Ziua Îndrăgostiților va fi marcată în ansamblul Palas printr-o serie de evenimente cu și despre iubire. Spectacol al artistului suedez Henrick Solera, In Love Photo Corner, demonstrații tematice de hair style, sugestii de cadouri și premii la cumpărături sunt pe agenda Valentine`s Day, la Palas.

 


Publicat in Timp Liber
Un spectator a surprins doi tineri care întreţineau relaţii sexuale în sala de cinema la filmul „Fifty Shades Darker". Amorezii riscă să fie amendaţi drastic dacă vor fi identificaţi de către poliţişti.

 


Publicat in Moldova
O fetiță de 4 ani a fost găsită înghețată lângă mama ei, care zăcea pe o bancă a unui parc din Caransebeș, în comă alcoolică.

 


Publicat in Social
Ordonanța 14 care anulează controversata Ordonanță 13, a primit aviz pozitiv în Comisia Juridică. Votul în plenul Senatului va fi marți dimineață.

 

Președintele comisiei juridice din Senat, Șerban Nicolae (PSD), a declarat, cu câteva ore înainte de vot, că senatorii din comisie vor avea grijă să nu fie adoptată „noaptea ca hoţii”, făcând referire la unul dintre sloganurile din Piața Victoriei.

 


Publicat in Parlament
După anunțul divorțului dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, Kate Hudson a declarat că mereu a visat să aibă o relație cu un bărbat așa frumos și bun ca celebrul actor și se pare că dorința i s-a împlinit. Mama lui Kate, celebra actriță Goldie Hawn,  a confirmat că fiica ei și Brad Pitt formează un cuplu și a anunțat că în curând ei își vor oficializa relația.

 


Publicat in Vedete
Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Sorin Grindeanu să meargă marți la o discuție la Palatul Cotroceni. Alături de Grindeanu, președintele l-a invitat și pe ministrul de Finanțe, Viorel Ștefan.

 


Publicat in Presedintie
Parchetul General cere Agenției Naționale de Integritate verificarea averii a fostului președinte Traian Băsescu.

 

Traian Băsescu susţine că nu a primit nicio înştiinţare în acest sens, nici de la Parchetul General, nici de la ANI.

 


Publicat in Justitie

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a terenului îngheţat de pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou, partida de rugby dintre România şi Spania, programată sâmbătă, 18 februarie, la Iaşi se va disputa la Bucureşti, anunță Federația Română de Rugby.

 


Publicat in Alte Sporturi
Comentariu extrem de virulent postat de Ovidiu Mugurel Laicu, vicepreședinte PSD Iași și șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, pe Facebook, în  grupul „Ești din Iași dacă...”.  

 


Publicat in Politica Locala
Ștefan Avârvarei, fost șef în cadrul Poliției Locale, a primit, pe lângă cei doi ani și două luni de închisoare cu suspendare, mai multe zile de muncă în folosul comunității din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Iași, în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de fostul primar Gheorghe Nichita. Totodată, el nu mai are voie timp de trei ani să ocupe vreo funcție în cadrul Poliției Locale. Sentința este definitivă.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4