fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 26 Mai 2017

Pentru cei care nu ştiu cum să aleagă între albastrul mării şi verdele ierbii, în Hawaii există soluţia potrivită: plaja Papakolea, o plajă verde incredibilă, atât de rară încât există în doar trei alte locuri din lume.

 


Publicat in Turism
Heidi Klum are mai multă încredere în ea ca niciodată. Chiar modelul german spune asta și o și demonstrează pozând complet goală la 43 de ani. Este pentru prima oară când Heidi Klum pozează nud în cei peste 25 de ani de carieră în modelling, relatează Daily Mail.

 

Heidi Klum are o siluetă de invidiat, însă asta nu este o noutate. Modelul german a pozat complet goală pentru fotograful britanic Rankin. Mamă a patru copii, Heidi Klum a spus că acum are mult mai mult încredere în ea decât atunci când avea doar 20 de ani.

 


Publicat in Vedete
Lăsat de Tăriceanu fără partid, Daniel Constantin îşi face alt vehicul politic. Noua formaţiune va susţine guvernul Grindeanu dar nu va fi în relaţii de prietenie cu PSD, după ce Dragnea a acceptat ca „anumiţi oameni să fie răstigniţi în piaţa publică.", anunţă fosta mână dreaptă a lui Dan Voiculescu.

 

„O spun pentru prima oară. Am înregistrat partidul. Am depus actele, aşteptăm să avem şi o hotărâre judecătorească. Se numeşte Pro România", a anunţat vineri Daniel Constantin.

 


Publicat in Parlament
Fostul deputat Sebastian Ghiță, arestat preventiv în Serbia luna trecută după ce s-a legitimat cu acte false, a fost eliberat de autoritățile sârbe după ce a plătit o cauțiune de 200.000 de euro. 

 

Potrivit unui comunicat al autorităților din Serbia, Sebastian Ghiță nu are voie să părăsească orașul Belgrad și are obligația de a se prezenta la poliție de două ori pe lună, între datele 1 și 15.

 


Publicat in Justitie
Atmosferă relaxantă și cele mai savuroase preparate. De acestea se pot bucura clienții ansamblului Palas, care trec pragul Street Food Festival. Primul eveniment din România dedicat mâncării stradale îi așteaptă până duminică inclusiv, 28 mai 2017, în parcul Palas.

Publicat in Familie
Premierul Sorin Grindeanu a anunţat că Timişoara va beneficia în curând de o sală polivalentă cu o capacitate de 16.000 de locuri, dar şi de un bazin olimpic. Nu același lucru se va întâmpla și la Iași care are de ani buni astfel de proiecte ascunse prin sertarele Primăriei și de la Guvern.

 


Publicat in Guvern
Sătui de promisiunile neonorate de la centru, mai mulți aleși locali și parlamentari din Iași au înțeles să-și dea mâna pentru a porni o campanie de strângere de semnături din toată regiunea de Nord-Est pentru realizarea proiectului autostrăzii Moldova-Transilvania.

 


Publicat in Politica Locala
Incident rutier foarte grav în cartierul Alexandru cel Bun. Două autoturisme s-au ciocnit violent în zona stației de tramvai din Minerva. Echipe de la descarcerare intervin pentru eliberarea unuia dintre șoferii implicați în incident.

 


Publicat in Social
Bercea Mondial a intrat în greva foamei în spatele gratiilor. Fiica sa Izaura susţine că Bercea refuză inclusiv medicamentele şi că a leşinat în celulă!

 


Publicat in Justitie
Împușcături ca în Vestul Sălbatic au avut loc, vineri după amiază, în Brăila, în urma cărora un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31