fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 15 Iunie 2017

Patru imigranţi români au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în sudul Italiei, relatează site-ul FoggiaToday.it.

 


Publicat in Panorama
Cunoscutul general Atanasie Stănculescu (personaj condamnat pentru reprimarea revoluţiei la Timişoara) l-a acuzat pe Adrian Sârbu că în vara lui 90 a propus să-i arunce în aer pe protestatari.

 

Mineriada ce a aruncat în beznă România în vara lui 1990 s-ar fi putut lăsa cu mai mult sânge decât a curs deja, reiese din rechizitoriul întocmit de procurori în dosarul trimis recent instanţei.

 


Publicat in Justitie
Premierul Sorin Grindeanu face declaraţii la această oră, la Palatul Victoria. Iniţial, declaraţia a fost programată pe peluza din fata sediului Guvernului, dar cu câteva minute înainte de începere s-a mutat în sala de conferinţe.

 


Publicat in Guvern
Ministrul Comunicațiilor, Augustin Jianu, a anunțat, joi, că nu demisionează din Guvern și a prezentat, pe Facebook, motivele deciziei sale. „Când i-am reclamat lui Dragnea că un membru important al partidului mi-a cerut favoruri ilegitime, domnul Dragnea l-a lăsat în funcție”, a dezvăluit el.

 

Ministrul Comunicaţiilor, Augustin Jianu, a explicat că decizia de a nu-şi da demisia a luat-o încă de miercuri seară, atunci când a declarat că nu va demisiona până când premierul Grindeanu nu îl va demite. 

 


Publicat in Guvern
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei preoți din județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. 

 


Publicat in Moldova
Președintele PSD a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizate după CExN, că decizia lui Sorin Grindeanu de a nu demisiona din funcția de prim-ministru îngreunează situația politică și că dacă acesta ar fi respectat votul social-democraților, privind retragerea sprijinului politic, astăzi s-ar fi purtat consultări la Cotroceni și s-ar fi desemnat un candidat pentru postul de premier. 

 

„Am luat act de conferința de presă a purtătorului de cuvânt de la Cotroceni cu privire la răspunsul dat la adresa pe care i-am trimis-o lui Klaus Iohannis, prin care am informat despre deciziile de ieri. Ca atare, PSD a luat decizia după ce ne-am consultat cu colegii de la ALDe ca luni să se depună moțiune de cenzură, iar miercuri să fie dezbătută și votată. Nu ne-am dorit această situație. Recunosc că și eu și colegii mei am sperat ca după decizia de ieri din CExN va înțelege că acestea sunt regulile democratice și că trebuie să demisioneze. N-a făcut lucrul acesta, astfel că PSD a luat o decizie pe care o regret, dar aici am ajuns. Dacă ar fi dorit să nu intervină acestă criză politică, să nu se lungească, generată de refuzul de a părăsi Palatul Victoria, poate am fi ajuns la o soluție amiabilă, iar astăzi eram la Cotroceni la consultări și în seara asta am fi avut un candidat pentru funcția de prim-ministru", a spus Liviu Dragnea.

 


Publicat in Guvern
Sorin Grindeanu nu se lasă dus de la Palatul Victoria. După ce actualii miniștri și-au depus, joi, demisiile, premierul își pregătește noua echipă fără a schimba componența sau structura politică a Guvernului.

 


Publicat in Guvern
Imagini noi ne ajută să vedem şi din alt unghi incidentul în urma cărui a fost arestat Cristian Boureanu. Din filmul care circulă pe internet aflăm şi de ce a avut nevoie fostul parlamentar de îngrijiri medicale.

 


Publicat in Justitie
Conducerea filialei judeţene  a PSD Iaşi s-a delimitat astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, de ultimele afirmaţii şi atitudinea primarului Mihai Chirica faţă de situaţia din partid.

 

Șeful PSD Iași, Maricel Popa, se delimitează categoric de declarațiile făcute de Mihai Chirica și consideră inacceptabilă poziția acestuia. Maricel Popa promite consultări cu primarii, parlamentarii şi preşedinţii de organizaţii PSD din judeţul Iaşi pentru a analiza starea de fapt din interiorul filialei, unde conducerea Organizaţiei Municipale Iaşi a PSD a promovat o opinie separată.

 


Publicat in Politica Locala
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi au descoperit două cărți de identitate românești false, ascunse în pantoful unei tinere cu cetățenie română și R. Moldova.

 

În ziua de 14 iunie a.c., în jurul orei 17.30 în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetățeanul din Republica Moldova, Igor P., în vârstă de 44 de ani, șofer al unui microbuz, ce efectua o cursă pe relaţia Chișinău (Republica Moldova) – Paris (Franța).

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30