fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 16 August 2017

Ambasadorul României în Republica Socialistă Vietnam, Valeriu Arteni, a fost rănit ușor într-un accident rutier produs miercuri după-amiază, în localitatea Orășeni Deal din județul Botoșani, relatează Agerpres.
 

Publicat in Moldova
Un steag cu semnătura a 180 de persoane, rude şi prieteni, care îi urau unui soldat noroc şi să se întoarcă cu bine din război a fost redat familiei sale după ce acesta nu mai era în viaţă

 


Publicat in Panorama
Ministerul de Interne nu a găsit nici acum o soluție ca românii să nu mai stea la cozi interminabile la pașapoarte. În disperare de cauză, oficialii instituției au venit cu o idee cel puțin trăsnită: să ducă oamenii, cu mașinile ministerului, de la o secție la alta. Practic, ghinioniștii care au înțepenit stând în rânduri imense în ultimele zile vor fi plimbați acum de la o coadă la alta.

 


Publicat in Guvern
O lege care ar fi trebuit să ridice nivelul de pregătire al angajaţilor din instituţiile publice, garantându-le accesul la cursuri de formare profesională, a fost pervertită într-o uriaşă afacere turistică, relatează Recorder.ro.

 


Publicat in Administratie Locala
Reprezentanţii Patriarhiei Române au stabilit calendarul şedinţelor de lucru ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în cadrul cărora va fi analizat cel mai grav scandalul cu care s-a confruntat vreodată: cazul episcopului Corneliu, de la Huşi, primul înalt prelat al BOR acuzat de homosexualitate.

 


Publicat in Moldova
Generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii (SRI), a dat concurs pe 30 iunie pentru un post de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI şi a fost declarat admis, deşi nu îndeplinea toate criteriile cerute de legislaţie.

 

Florian Coldea a declarat, sub propria semnătură, că este eligibil pentru a ocupa postul didactic, iar comisia de concurs i-a admis dosarul, deşi generalul SRI nu bifează toate standardele ştiinţifice minimale necesare şi obligatorii. Dosarul de concurs al acestuia a fost avizat de Serviciul Juridic al Academiei SRI, conform procedurilor.

 


Publicat in Educatie
Trei indivizi au sărit gardul Postului de Poliţie din localitate, au pătruns în curte, unde au înţepat cauciucurile de la o autospecială de Poliţie, precum şi de la autoturismul personal al unei poliţiste.

 


Publicat in Moldova
Concursul pentru ocuparea postului de asistent universitar de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași a fost organizat și s-a desfășurat cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare, a precizat Ministerul Educației Naționale.

 

Candidatul înscris pentru ocuparea acestui post, scos la concurs de Facultatea de Drept a instituției de învățământ superior în semestrul al II-lea, anul universitar 2016-2017, a îndeplinit atât cerințele generale, cât și cele specifice, potrivit MEN.

 


Publicat in Educatie
Solistul trupei No Stress, Fabian Sasu, a dispărut fără urmă. Colegii săi de trupă au făcut anunțul pe Facebook. Potrivit acestora, tânărul ar fi plecat din țară la începutul lunii și de atunci nu a mai dat niciun semn. Fabian Sasu a devenit cunoscut după ce a concurat în cadrul emisiunii Vocea României.

 


Publicat in Media
La Eforie Nord, locul în care până acum opt oameni şi-au pierdut viaţa, miercuri salvamarii au fost nevoiţi să salveze alţi zeci de imprudenţi. La un moment dat, chiar turiştii aflaţi pe plajă au format un lanţ uman alături de salvatori pentru a aduce la mal două surori purtate de curenţi către larg.

 

În imaginile suprinse de un localnic se observă lanţul uman format din turişti şi salvamari. Un bărbat a intrat în apa agitată a mării împreună cu cele două fiice ale sale; una dintre copile avea un colac gonflabil.


Publicat in Social
Pagina 1 din 4