fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 14 Septembrie 2017

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Negrea Marius-Viorel şi Cociobea Alexandru, pentru savârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat şi trafic de droguri de risc și de mare risc.

 


Publicat in Justitie
Într-o pădure din India au fost descoperite 12 maimuţe moarte, iar unii experţi veterinari au susţinut, în mod bizar, că acestea au făcut simultan stop cardiac după ce ar fi fost speriate de un tigru, potrivit Daily Mail.

 

Localnicii au descoperit maimuţele în poiana unei păduri şi iniţial au fost uimiţi de aparentele decese în masă.

 


Publicat in Naturism
Bărbatul din Roman acuzat de terorism a fost arestat. „Era simpatizant al jihadiştilor″, spun procurorii şi ar fi ameninţat că are două grenade. Individul spunea că îi va aruncă în aer pe luptătorii trupelor speciale ca să-i înveţe minte.

 

Mai mult decât atât, a sunat la 112 şi i-a cerut operatoarei să trimită mascaţii la el ca să-i spulbere. Dialogul halucinant, dar şi discursul, din fața judecătorilor îl vor trimite şi în faţa psihiatrilor pentru o expertiză.

 


Publicat in Justitie
Sociopol, firma lui Mirel Palada, cel care l-a lovit pe Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni TV, a primit, de curând, un contract bănos de la Primăria Capitalei.

 


Publicat in Social
Poliţiştii din Botoşani au reuşit să îl identifice şi să îl prindă pe unul dintre tinerii suspectaţi de vandalizarea cimitirului de la marginea oraşului.

 


Publicat in Moldova
Tată de fată, ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu neagă niciun moment că şi-a angajat fiica la o unitate subordonată ministerului pe care-l conduce, căci aşa procedează părinţii, îi ajută pe copii să îşi găsească rostul în viaţă...

 


Publicat in Guvern
Caz șocant pentru medicii din Vrancea. Un bărbat a ajuns la spital cu un borcan de sticlă în anus. Medicii spitalului din Adjud nu au reușit să i-l scoată, ba mai mult au spart borcanul, astfel că omul a fost trimis la spitalul din Focșani, unde a fost operat de urgență.

 


Publicat in Moldova
Victor Ponta se arată dezgustat de gestul lui Mirel Palada, care l-a lovit cu pumnul în față de senatorul USR Mihai Goțiu, într-o emisiune de la B1 TV.

 


Publicat in Media
Zilele trecute la sediul Secţiei 4 Poliţie Urbană Iaşi s-au prezentat 5 copii, care au predat poliţiştilor peste 200 lei, sumă pe care au găsit-o pe o stradă din municipiul Iaşi.

 


Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, pe timpul unei misiuni specifice, au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 5

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30