fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 18 Octombrie 2019

Un accident foarte grav s-a produs vineri după-amiază, în cartierul Dacia.

Publicat in Social
Actriţa americană Helen Hunt a fost implicată într-un accident grav de circulaţie, după ce maşina în care călătorea pe scaunul din spate a fost izbită lateral de un alt vehicul şi s-a răsturnat pe o parte. Actriţa a fost transportată imediat la spital, relatează online ziarul spaniol ABC.

Publicat in Vedete
Încă un pădurar a fost bătut crunt. S-a întâmplat, de această dată, la Moldoviţa, în Suceava. Aceasta după ce, în ultimele zile, un silvicultor a fost ucis în stil mafiot și altul a fost lovit cu mașina de hoții de lemne.

Publicat in Moldova
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a întâlnit cu şefa TAROM, Mădălina Mezei, în faţa casei sale, cu o seară înainte de moţiunea de cenzură, arată imaginile publicate de ziuanews.ro. Răzvan Cuc recunoaşte că a întrebat-o pe Mezei ce parlamentari vor zbura cu avioane Tarom în ziua moţiunii de cenzură, dar neagă faptul că i-a cerut să reţină aeronavele la sol.

Publicat in Justitie
O fată în vârstă de 13 ani a fost dată dispărută de Poliție, vineri, după ce a plecat voluntar dintr-un centru de zi și noapte pentru copiii străzii ce aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. Copila era cazată de două zile în respectivul adăpost situat în municipiul Vaslui.

Publicat in Moldova
Un caz şocant a ieşit la iveală într-o localitate din judeţul Satu Mare. Un bărbat de aproximativ 85 de ani a fost găsit fără viaţă în puţul unui vecin.

Publicat in Justitie
O nouă tornadă a fost filmată joi în România. O persoană a surprins în imagini fenomenul meteo şi a postat imaginile pe Facebook.

Publicat in Social
Ministrul Transporturilor susține că nu i-a cerut fostei șefe a Tarom să țină avioanele la sol în ziua moțiunii, ci a întrebat-o „ce parlamentari zboară”. Răzvan Cuc a invocat „un joc al unui grup de interese” și a acuzat-o pe Mădălina Mezei că încearcă să-și favorizeze familia.

Publicat in Companii
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat la frontiera cu Bulgaria o femeie, cetăţean rus, care transporta cu un autoturism un conaţional căutat de autoritățile din Rusia. Pe numele cetățeanului rus, căutat de autorități, instanța a admis, în cursul zilei de azi, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
Polițiștii de frontieră au confiscat, în urma unei acţiuni desfășurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate, peste 25.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Ţigările în valoare de aproximativ 297.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar trei autovehicule, în valoare de 100.000 lei, folosite în activitatea infracţională, au  fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3