fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 15 Iunie 2019

Curtea Constituţională, aflată sub influenţa oligarhului Vladimir Plahotniuc, a întors armele sâmbătă şi a decis să anuleze hotărâri cruciale pe care le luase în perioada 7-9 iunie.

Publicat in Moldova
Dorel Dorneanu (65 ani), primarul comunei botoșănene Corni, a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost victima unui accident în propria gospodărie. Cazanul de țuică a explodat iar primarul a suferit arsuri grave.

Publicat in Moldova
Polițiștii ieșeni au fost sesizați joi, de reprezentanții unei societăți comerciale cu privire la faptul că au surprins o tânără, în timp ce ar fi încercat să sustragă produse din magazin.

Publicat in Social
A murit Franco Zeffirelli! Cunoscutul regizor italian s-a stins din viață în această dimineață la Roma, la vârsta de 96 de ani, notează ANSA.IT.

Publicat in Vedete
Sambata, 15 Iunie 2019 10:23

COD GALBEN de furtuni în 33 de județe

Meteorologii au emis, sâmbătă, o atenționare cod galben de ploi torențiale, în cea mai mare parte a Moldovei și a Munteniei, local în Dobrogea, Oltenia, Crișana, Maramureș și la munte.

Publicat in Vremea
Un șofer în vârstă de 40 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce mașina acestuia a fost lovită de trenul Iași-Timișoara.

Publicat in Moldova
Accident rutier grav pe raza localității Podu Coșnei, județul Suceava, sâmbătă dimineață. Un bărbat și-a pierdut viața și o femeie a fost rănită, după ce microbuzul de marfă în care se aflau s-a izbit violent într-o casă.

Publicat in Moldova
Candidaţii din acest an la concursul de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi vor concura pe 2.055 de locuri, din care 725 sunt la buget.

Publicat in Educatie
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Republica Moldova, student, a ajuns la spital după o altercație în apropierea unui club din Iași.

Publicat in Sanatate
Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Publicat in Familie