Marti, 25 09 2018
Adevărul din spatele poveștii ursului împușcat în Sibiu: ”Autoritățile l-au fugărit cu girofare, cu urlete și răcnete” (FOTO)

Adevărul din spatele poveștii ursului împușcat în Sibiu: ”Autoritățile l-au fugărit cu girofare, cu urlete și răcnete” (FOTO)

Localnicii și mai cu seamă, jurnaliștii sibieni au primit miercuri dimineața un mesaj în care erau avertizați să nu meargă prin zona Ibis din Sibiu, fiindcă se desfășoară o operațiune de imobilizare a unui urs de dimensiuni mari, semnalat la ora 6 dimineața.

 

Autoritățile au anunțat de asemenea că nu este o glumă, rugând oamenii să transmită și altora și să publice pe orice cale, pentru a-i preveni de acest pericol.

Victor Kapra povestește pe pagina sa de facebook că întreaga poveste i-a fost lămurită de Bogdan Brynlynski, editor la Turnul Sfatului din Sibiu:

„Nu s-a creat niciun fel de panică, în afara unei doamne care s-a speriat ceva mai tare pentru ca a dat nas în nas cu el în poartă, n-am dat până acum de nicio situație mai gravă, de oameni speriați, șamd. Dimpotrivă, majoritatea celor care l-au văzut prin oraș au privit situația cu calm și mai degrabă cu umor decât cu panică. Problema e sistemul de hăituit pus în practică de autorități, care l-au fugărit cu girofare, cu urlete și răcnete și au complicat situația și mai mult din neștiință și lipsă de pregătire.”

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top