fbpx
 
Horoscop:  marti, 14 martie 2017

Horoscop: marti, 14 martie 2017


Pesti

Te trezesti plin de energie datorita unei vesti pe care o primesti. Profiti de ceea ce se intampla pentru a te intalni cu niste prieteni pe care ii cunosti de cand erai mic.

Berbec

Un gand mai vechi devine realitate si esti luat prin surprindere. Sperai asa ceva, de fapt, visai, dar nu indrazneai sa crezi ca s-ar putea intampla.

Taur

Te implici intr-o conversatie si faci fata cu brio. Esti mandru de cum te-ai prezentat si capeti mai multa incredere in tine.

Gemeni

O schimbare fabuloasa de cariera poate sa apara in viata ta, dar trebuie sa profiti de aceasta sansa. Nu ignora niciun semnal primit astazi, pentru ca risti sa ratezi ceva.

Rac

Te eliberezi de o tensiune. Porti o discutie serioasa cu cineva si ii spui ceea ce ai pe suflet. Marturisirea te face sa reintri in ritmul tau normal.

Leu

Ceva ciudat, dar interesant ti se poate intampla astazi. Obtii un lucru pe care il urmaresti de multa vreme. Pastreaza-ti calmul pentru a nu lasa sa se vada entuziasmul si a avea un as in maneca.

Fecioara

Dimineata te bantuie o stare nostalgica. Iti aduci aminte de ceva ce s-a intamplat acum multi ani si te cuprind unele regrete. Soarele isi indreapta atentia catre tine pana la urma si te readuce in realitate dupa ce primesti o veste interesanta.

Balanta

Esti preocupat de sanatate si nu ar strica sa faci un control medical de rutina. Daca se impune o dieta, nu o amana.

Scorpion

Energiile creative curg rau astazi in viata ta. Pui bazele unui proiect la care tii foarte mult si pentru care esti dispus sa renunti la ceva important.

Sagetator

Din punct de vedere amoros, stai mai bine fata de ultima perioada. Planeta iubirii il face pe cel drag sa fie mai romantic si atent la tine. La birou nu se anunta nimic notabil.

Capricorn

Primesti o multime de telefoane astazi, dar inca nu vine cel mult asteptat. Abia inspre seara discuti cu omul pe care sperai sa il intalnesti si o sa fii instiintat despre ce te intereseaza.

Varsator

Primesti niste bani neasteptati cu care iti poti satisface niste capricii mai vechi. Cumperi ceva ce iti doreai de multa vreme si este pentru familie.

Horoscop realizat de Zaza

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30