Sambata, 19 01 2019
Premierul Tudose a uitat să se întoarcă la muncă! Cele 5 zile de concediu s-au făcut 7

Premierul Tudose a uitat să se întoarcă la muncă! Cele 5 zile de concediu s-au făcut 7

Se anunțase o vară de lucru intensă la Palatul Victoria. Premierul Mihai Tudose, proaspăt instalat la Palatul Victoria de Liviu Dragnea, spunea luna trecută că niciun membru al Guvernului nu va avea concediu în iulie și august.

 

Tudose susținea că nu-şi va lua zile libere în această vară pentru că Guvernul are foarte multă treabă, dar că va permite miniştrilor săi să aibă câte patru-cinci zile de vacanţă, pentru că „suntem oameni, nu mașini”.

 

De la această declarație până la a pleca chiar el în concediu nu au trecut decât 10 zile. În data de 10 august, Tudose și-a delegat atribuțiile vicepremierului Marcel Ciolacu, pentru 5 zile, iar toată presa a anunțat oficial concediul oficial în care a intrat premierul.

 

Au trecut 7 zile de atunci, iar premierul Tudose este tot în vacanță. Iată că suntem în 17 august și deși delegarea atribuțiilor a încetat pe 15 august, nimeni nu l-a văzut pe Tudose la Palatul Victoria, iar Guvernul nu a făcut nici un anunț oficial în legătură cu programul acestuia.

 

Absența premierui coincide cu scandalul pașapoartelor, care face de rușine Guvernul României. Și asta și pentru că, după exemplul șefului par să se fi luat și subalternii. În plin sezon, angajații direcţiilor de paşapoarte își iau liber și închid instituția.

 

MAI a încercat să găsească o soluție la situația de criză, dar a ieșit o harababură. În disperare de cauză, oficialii instituției au venit cu o idee cel puțin trăsnită: să ducă oamenii, cu mașinile ministerului, de la o secție la alta. Practic, ghinioniștii care au înțepenit stând în rânduri imense în ultimele zile vor fi plimbați acum de la o coadă la alta.

 

(Sursa: b1.ro)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Januarie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top