fbpx
 
Spectacolul inaugural al AMFITEATRULUI PALAS s-a jucat cu casa închisă (FOTO)

Spectacolul inaugural al AMFITEATRULUI PALAS s-a jucat cu casa închisă (FOTO)


Amfiteatrul Palas și-a deschis porțile vineri, 8 septembrie 2017, cu o comedie spumoasă, în regia maestrului Horațiu Mălăele. Invitația la teatru și la inaugurarea spațiului deschis culturii a fost acceptată de sute de iubitori ai artei dramaturgice.

 

Atmosferă festivă, actori renumiți și hohote de râs au fost coordonatele serii de inaugurare a Amfiteatrului Palas. Piesa „Podu`”, prima pusă în scenă la Amfiteatrului Palas, s-a jucat cu casa închisă, sute de spectatori onorând invitația de a-și petrece seara de vineri în compania comediei. Aplauzele au răsunat îndelung pentru actorii Horațiu Mălăele, George Ivaşcu și Meda Victor, a căror reprezentație a adus nenumărate zâmbete și multă bună dispoziție.

 

 

 

Week-end-ul inaugural continuă sâmbătă, de la ora 20.00, cu o nouă comedie: „Panică la Operă”, o adaptare autohtonă a uneia dintre cele mai succes piese de teatru produsă în America anilor 80’.  Publicul îi va putea admira pe scenă pe actorii Gelu Nițu, Alina Chivulescu, Cătălin Babliuc, Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Zeţa, Leonid Doni și Mihai Muntenița.

 

 

 

Ziua de duminică începe cu un spectacol de teatru pentru copii. De la ora 10.00, cei mici vor putea descoperi peripețiile din „Alice în Țara Minunilor”, în interpretarea actorilor de la Ateneul Iaşi.  De la ora 19.30, pe scena Amfiteatrului Palas se va juca piesa „Te iubesc, dar nu pe tine”. Din distribuție fac parte actori îndrăgiți: Paula Chirilă, Leonid Doni, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu. De la ora 21.30, publicul va admira și un spectacol de teatru de umbre, oferit de trupa KINETIX, din Republica Moldova. Artiştii vor aduce în premieră, în Iași, o poveste emoționantă, spusă într-o manieră originală, cu ajutorul luminii și a umbrelor.

 

 

 

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall, valoarea acestora variind pentru fiecare spectacol în parte. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Amfiteatrul Palas are o capacitate de aproximativ 460 de locuri și va găzdui evenimente variate, de la piese de teatru, spectacole de tip muzical sau de stand-up comedy, până la teatru pentru copii, concerte de muzică şi multe alte acte artistice. Partener cultural al Amfiteatrului Palas este Raiffeisen Bank.

 

 

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: