fbpx
 
Cel mai șocant caz de canibalism din zilele noastre: cuplu din Krasnodar, acuzat că a ucis și mâncat 30 de persoane Foto: life.ru

Cel mai șocant caz de canibalism din zilele noastre: cuplu din Krasnodar, acuzat că a ucis și mâncat 30 de persoane


Caz șocant în Rusia. Un cuplu din Krasnodar, acuzat de canibalism, s-ar face vinovat de uciderea a cel puțin 30 de persoane, relatează presa locală, citând surse din poliție.

 

Dmitry Bakshaev, de 35 de ani, și soția lui Natalia au fost arestați relatează canalul NTV. Cei doi ar fi vinovați de peste 30 de crime, săvârșite pe durata a 18 ani. Potrivit surselor din poliție, cei doi ar fi tranșat cadavrele și depozitat părți din ele în frigidere în pivnița casei lor. Apoi au consumat din ele.

 

Până în prezent poliția a identificat doar 7 dintre victime. Potrivit Mir24, cuplul a început să răpească persoane, să le ucidă și apoi să le mănânce încă din 1999. Se pare că cei doi au recunoscut acuzațiile aduse.

 

Bărbatul a fost reținut la începutul lunii după ce rămășițele unei femei au fost găsite într-o găleată într-o locuință din Krasnodar.

 

Apoi s-a descoperit un telefon mobil în care se aflau fotografii tulburătoare: suspectul poza cu cadavrul victimei. Inițial Dmitry a negat că a ucis-o pe femeie, spunând că doar și-a făcut selfie-uri cu un cadavru peste care a dat, apoi însă a început să recunoască acuzațiile. Ancheta se află în derulare.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: