Cel mai mare treasure hunt studențesc din Iași. Se dau premii!

Cel mai mare treasure hunt studențesc din Iași. Se dau premii!

Descoperirea Iașului se poate dovedi nu doar o activitate distractivă, dar și una plină de surprize și premii. Ne arată acest lucru cei de la Questo, dezvoltatorii unei aplicații de mobil de tip treasure hunt care prin traseele pe care le propun în 8 orașe ale țării, printre care și Iași, provoacă localnici și vizitatori deopotrivă să cunoască cele mai inedite secrete urbane.

 

În perioada 21-22 octombrie comoara descoperită prin parcurgerea traseelor nu va consta doar în poveștile de la fiecare punct de oprire, ci și într-o serie de premii ce vor fi acordate prin tragere la sorți. Această provocare este adresată studenților, de la ciclurile de licență și master, evenimentul dorindu-se a fi ,,cea mai mare adunare studențească”, în care studenți din orașele în care au fost create trasee de către Questo sunt invitați să iasă în stradă pentru a cunoaște orașul studenției lor. Și studenții străini din Iași sunt așteptați să participe la provocare, traseul fiind acum disponibil și în limba engleză. Detalii despre evenimentul din Iași pot fi accesate AICI.

 

În Iași, traseul propus de Questo este intitulat ,,Iașul de poveste” și a fost realizat în colaborare cu echipa IASI.TRAVEL, formată din cadre didactice și studenți ai Facultății de Geografie și Geologie a Universității ,,Alexandru Ioan Cuza”. Traseul îi plimbă pe cei care aleg să îl parcurgă prin zonele romantice ale Iașului, fie că vorbim de trecutul literar al orașului, fie de clădiri și locuri care ne trimit cu gândul la îndrăgostiții epocilor trecute, dar și ai prezentului.


Citeste si...
Nota
(6 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top