fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 08 Octombrie 2017

Un arbitru a fost bătut cu bestialitate în Liga a 4-a Ilfov. Victima se numește Laurențiu Ciuchiță și a ajuns la spital după ce a fost făcut sac de box în timpul unui meci disputat duminică, la Pasărea, între echipele ACSO Pantelimon și AS Viitorul Petrachioaia.

 


Publicat in Liga a II-a
Un studiu dezvăluie detalii pe care probabil nu le ştiaţi: în cele mai multe camere de hotel uscătorul de păr poartă mai mulţi microbi decât scaunul de toaletă.

 

Pregătirea valizei este de fiecare dată un rebus, iar lipsa de spaţiu este, de obicei, una dintre cele mai frecvente probleme. Alegerea hainelor şi a accesoriilor pe care hotărâm să le purtăm nu este o sarcină tocmai uşoară, mai ales în aceste timpuri în care companiile aeriene aplică limite de greutate şi spaţiu din ce în ce mai drastice.

 


Publicat in Familie
Duminica, 08 Octombrie 2017 19:29

S-au trezit cu TIR-ul în curtea casei

Un TIR s-a răsturnat în apropiere de Târgu Frumos, în curtea unor localnici. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11.00.

 


Publicat in Social
Un bătrân în vârstă de 94 de ani, din localitatea ieșeană Cristești, a fost găsit spânzurat de o grindă, într-o anexă a gospodăriei.

 


Publicat in Social
Incident grav în timpul unei misiuni de poliţie. O maşină în care erau doi agenţi s-a răsturnat pe o şosea din Argeş, după ce a fost lovită de un şofer vitezoman.

 


Publicat in Social
O vacanţă cu totul neobişnuită: dezmăţ fără limite, sex, droguri, alcool pe o insulă privată.  Asta este propunerea unei firme columbiene care se ocupă de călătorii organizate.

 


Publicat in Turism
Duminica, 08 Octombrie 2017 18:33

Râsul este contagios? Iată răspunsul! (VIDEO)

Un fermier avicol olandez izbucneşte în râs iar sunetul scos seamănă cu cel al unei păsări: interviul devine imposibil.

 


Publicat in Media
O familie de romi din oraşul vasluian Negreşti a instaurat teroare printre locuitorii unui cartier din oraş, vizate fiind familiile cu persoane în vârstă.

 

Localnicii se plâng că de mai mulţi ani, romii din clanul Cincileanu „fac legea” pe strada Alexandru Ioan Cuza, care străbate un cartier de case din oraş. Romii sunt acuzaţi că fură din gospodăriile oamenilor, cerşesc ajutoare, iar dacă sunt refuzaţi ameninţă cu acte de violenţă sau că le dau foc la case proprietarilor.

 


Publicat in Moldova
Spectacol deosebit, ieri, pe pietonalul Ştefan cel Mare – „Mama şi fiul. Păpuşile Vietnameze" (Hanoi-Vietnam) de Nguyen Ho Thuy Tien.

 


Publicat in Arta
Situaţia politică din ţara este extrem de gravă. Avem de-a face cu o bandă de hoţi, de incompetenţi, ţepari, oameni certaţi cu bunul simţ, certaţi cu legea, care nu înţeleg democraţia, a acuzat preşedintele PNL Ludovic Orban, făcând referire la rivalii săi din PSD.

 

Social-democraţii sunt comunişti, nu sunt socialişti, ei admiră modelul din Basarabia în care Vladimir Plahotniuc şi-a pus la punct acest sistem după care înfrânge rezistenţa oricărui om liber care are altă opţiune politică alta decât pentru el, a declarat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, liderul liberalilor Ludovic Orban.

 


Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3