fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Iulie 2017

Echipa pregătită de italianul Devis Mangia a câştigat cu 2-0 întâlnirea disputată vineri seara, la Severin, cu CSM Poli Iaşi, în prima etapă a sezonului 2017/2018 al Ligii 1.

 

În ziua în care au aflat că vor da piept cu AC Milan în Europa League, oltenii au dominat copios întâlnirea cu moldovenii şi au obţinut o victorie fără emoţii.


Publicat in CSMS Iasi
Mircea Eduard Borzoş a fost condamnat la 27 de ani de închisoare de magistraţii Tribunalului Braşov, după ce şi-a strangulat mătuşa şi i-a abandonat trupul pe Tranfăgărăşan pentru 300.000 de euro.

 


Publicat in Justitie
Canalele de drenaj din Japonia sunt atât de curate încât frumosul peşte Koi înoată fericit în apele acestora. Aceşti peşti graţioşi împodobesc canalele de scurgere a apelor pluviale care se află de-a lungul trotuarelor şi ale străzilor.

 


Publicat in Naturism
Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că după ce a analizat imaginile cu doi bărbaţi întreţinând relaţii sexuale, apărute în spaţiul public, poate confirma că unul dintre aceştia este Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu.

 


Publicat in Social
Fanfara armatei franceze a încălcat tradiția de Ziua Națională și a renunțat la muzica militară tradițională, încheind festivitățile cu o interpretare a piesei „Get Lucky” a formației Daft Punk.

 


Publicat in Media
John Bernecker a murit după ce în urmă, cu câteva zile, s-a rănit în timp ce filma o cascadorie pentru filmul horror„The Walking Dead”.

 

Cascadorul a murit la spitalul din Atlanta miercuri seară după ce a căzut de la o altitudine de 6 metri pe o podea de beton. El a fost dus la spital cu elicopterul, unde a fost conectat la un ventilator, notează The Telegraph.

 


Publicat in Vedete
Dan Voiculescu a fost transportat vineri seară într-un spital din București, din cauza problemelor medicale. El a fost internat sub pază.

 


Publicat in Justitie
Două turiste ucrainene au fost ucise şi alţi patru străini au fost răniţi, vineri, cu cuţitul, de către un individ în staţiunea egipteană Hurghada, de la Marea Roşie, potrivit Ministerului egiptean de Interne şi unor surse din domeniul securităţii.

 


Publicat in Eveniment
Aproximativ 160 de kilograme de marijuana au fost confiscate de poliţiştii de frontieră doljeni, scrie News.ro. Drogurile au fost descoperite în rezervorul unui automarfar la volanul căruia se afla un cetăţean bulgar. Întreaga cantitate urma să ajungă în Slovenia.

 


Publicat in Social
Cristian Matei, director general al Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Dunării Fluviale" (CN APDF) Giurgiu, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

 

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupție au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Cristian Matei, director general al Companiei Naţionale "Administraţia Porturilor Dunării Fluviale" Giurgiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi favorizarea făptuitorului.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4