fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 26 Iulie 2017

Un criminal ce are de executat 14 ani de închisoare a reuşit să scape de închisoare deşi era închis în Penitenciarul Botoşani. Marian Costel Stan, de 32 de ani, din comuna suceveană Pătrăuţi, fusese trimis în judecată în două dosare penale pentru tâlhării. Într-unul a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, iar cel de-al doilea de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

 

După ce mandatul de arestare preventivă emis de judecătorii suceveni a expirat, magistraţii botoşăneni nu a emis unul nou pe numele lui Stan, astfel că acesta a reuşit să iasă din închisoare şi să se facă nevăzut. În prezent el este dată în urmărire naţională, fiind căutat de poliţişti.

 


Publicat in Moldova
Luptători talibani au declarat că Rusia le furnizează arme, inclusiv puşti cu lunetă şi mitraliere de calibru mare.

 

Kremlinul a negat anterior că are relaţii comerciale cu talibanii, dar noi imagini video, obţinute de CNN, par să arate luptători talibani în posesia unui armament îmbunătăţit, despre care militanţii au susţinut că a fost furnizat de surse ale guvernului rus.

 

Moscova a criticat SUA pentru modul în care a gestionat războiul din Afganistan, unde Uniunea Sovietică a purtat propriul său război sângeros şi dezastruos în anii 1980.

 


Publicat in Panorama
Institutul Cultural Român a ajuns să sprijine colecţia vestimentară creată de preşedinta sa şi nimeni nu vede aici un conflict de interese, a tras un semnal de alarmă jurnalista Sidonia Bogdan.

 


Publicat in Arta
Iașul va avea un teren de fotbal construit după standardele aprobate de UEFA, a anunțat primarul Mihai Chirica. Obiectivul va avea suprafață sintetică și va fi construit pe fostul Stadion al Tineretului (Abator).

 


Publicat in Administratie Locala
Şeful Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Marcel Opriş, a fost trecut în rezervă, la cererea sa, potrivit unui decret semnat miercuri de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Tot miercuri a fost trecut în rezervă general - maiorul cu două stele Ioan Balaure, tot din STS.

 


Publicat in Presedintie
Scene de o violenţă incredibilă s-au desfăşurat marţi, într-o comună din Bacău, unde doi bărbaţi au bătut cu bestialitate un cal.

 

Un trecător a filmat scena cu un telefon mobil, însă chiar şi atunci când au văzut că sunt filmaţi, cei doi săteni au continuat să lovească animalul cu bâtele. Poliţiştii au început o anchetă, iar cei doi riscă chiar să-şi piardă libertatea.

 


Publicat in Moldova
Călătorii din metroul londonez au avut parte de momente şocante, într-o după-amiază. Printre ei, s-a aflat o tânără ciudată rău.

 


Publicat in Media
Poliţia elenă a arestat un cetăţean rus suspectat că a condus o reţea de spălare de bani care a transformat 4 miliarde de dolari obţinuţi din activităţi comerciale ilegale în moneda digitală bitcoin, au anunţat autorităţile de la Atena, citate de Reuters.

 


Publicat in Panorama
Cezar Marius Pantea a fost demis miercuri din funcția de director al Loteriei Române. Acesta ocupa această funcția de doar trei luni când l-a înlocuit pe Cătălin Chesa.

 


Publicat in Companii
Un paraşutist militar a murit după ce a căzut miercuri cu paraşuta între localităţile Râşnov şi Tohanul Nou, din Braşov, incidentul având loc în apropierea Aerodromului Zărneşti.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31