fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 15 August 2017

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II –Csanadpalota au depistat şapte persoane din Irak, Iran şi Afganistan care au încercat să iasă ilegal din ţară, ascunse într-un loc special amenajat în podeaua platformei remorcii mijlocului de transport.

 

În data de 14.08.2017, în jurul orei 06.00, la P.T.F Nadlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul bulgar Ivan G., în vârstă de 45 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria, care transporta o platformă.

 


Publicat in Social
Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a declarat luni că a arestat patru persoane suspectate că ar fi pus la cale atacuri teroriste asupra sistemului de transport public şi asupra unor centre comerciale majore din Moscova.

 


Publicat in Eveniment
Americanii vor finanţa în 2018 investiţii de 3,4 milioane de dolari la Baza Aeriană Câmpia Turzii şi de 2,2 milioane de dolari la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu.

 

SUA au aprobat suplimentarea cu 5,6 milioane de dolari a fondurilor destinate modernizării infrastructurii militare din România, relatează România Liberă. Discuţii pe acest subiect au avut loc luni, la sediul Ministerului Apărării Naţionale, între secretarul de stat Mircea Duşa, fost ministru al Apărării, şi preşedintele Comisiei de politică externă din Camera Reprezentanţilor a SUA, Edward Randall Royce.

 


Publicat in Guvern
Arestarea miliardarului Beny Steinmetz, suspectat de fraudă și spălare de bani, are legătură cu un dosar instrumentat în România, potrivit unor surse din poliția israeliană, citate de haaretz.com.

 


Publicat in Justitie
Un festival religios s-a sfârşit cu o tragedie în Portugalia. Un copac a zdrobit zeci de pelerini adunaţi în Madeira la praznicul Adormirii Maicii Domnului. 11 oameni au murit, 35 au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 


Publicat in Panorama
Accident grav pe Transalpina aproape de graniţa dintre judeţele Vâlcea şi Hunedoara.

 

O maşină în care se aflau un bărbat de 24 de ani şi o femeie de 20 ani s-a răsturnat în prăpastie. În urma apelului venit pe 112 la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale din judeţele Vâlcea şi Petroşani.

 


Publicat in Social
Gestul unei femei pe o șosea, în județul Călărași, s-a viralizat rapid pe rețeaua de socializare. A coborât dintr-o mașină să înapoieze o sticlă de plastic celor care au aruncat-o din mașină la marginea drumului.

 


Publicat in Media
Un hotel elveţian a postat un afiş în care cere clienţilor evrei să facă duş înainte să intre în piscină, declanşând o amplă polemică în Israel, care cere scuze oficiale, scrie AFP.

 

Aparthaus Paradies, din localitatea Arosa, în Alpii elveţieni, găzduieşte un număr important de clienţi evrei, în special ultraortodocși, proveniţi din Marea Britanie, Statele Unite sau Israel, arată presa elveţiană.

 


Publicat in Panorama
Un accident grav s-a produs într-o localitate din județul Argeș. Un bolid scăpat de sub control a intrat în plin în terasa unui bar. 17 persoane se aflau pe terasă. Trei persoane au fost rănite de mașină.

 


Publicat in Social
15 oameni şi-au pierdut viaţa luni într-un atac asupra unei tabere a forțelor Națiunilor Unite din Timbuktu. Printre victime şi şase atacatori, care au fost împușcați după ce ONU a trimis elicoptere și forțe de reacție rapidă la scena incidentului.

 


Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« August 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31