fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 24 August 2017

Răzbunare? Fenechiu se luptă din răsputeri să nu achite niciun leu din prejudiciile stabilite de judecători. După mai mulţi ani de procese, un executor judecătoresc „a reuşit imposibilul”. Luna viitoare, el va scoate la licitaţie, pentru 956.300 lei, o vilă a lui Fenechiu în vederea recuperării prejudiciului din Dosarul „Transformatorul”. Pe de altă parte, fostul lider al PNL Iaşi a pornit o cruciadă în justiţie, contestând atât această licitaţie, cât şi faptul că ANAF i-a pus sechestru pe acţiunile de la fosta Fene Grup, cea mai importantă societate din grupul său de firme. Motivul: n-ar mai avea din ce trăi.

 

Relu Fenechiu le dă din nou de furcă „portăreilor” care încearcă să recupereze  prejudicii de aproape 10 milioane de lei din cele două dosare penale în care a fost condamnat. După ce un executor judecătoresc i-a scos o casă la licitaţie, iar ANAF i-a pus sechestru pe părţile sociale deţinute la firma ENGEKO (fosta Fene Grup), fostul lider liberal a contestat procedurile în instanţă. Fenechiu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare şi a fost eliberat condiţionat în această lună după ce a executat trei ani şi jumătate din pedeapsă.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Operațiune de amploare, joi, în zona Pieței Traian din Timișoara, acolo unde polițiștii de la Secția 1 au descoperit 105 migranți într-o pensiune din oraș.

 


Publicat in Social
Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, la Palatul Cotroceni, o conferinţă de presă comună cu omologul său francez Emmanuel Macron, venit din nou în vizită oficială în ţara noastră.

 


Publicat in Presedintie
Marian Tucan este un tânăr din România, Piatra Neamţ. El a trăit în Danemarca și a fost găsit inconştient, întins pe caldarâm în faţa unei secţii de poliţie din Odense.

 


Publicat in Moldova
Un polițist din Hunedoara, filmat făcând sex în timpul serviciului, este vizat de o anchetă de amploare. Îmbrăcat în uniformă, Adrian Ancheș este protagonist într-o filmare incendiară în care apare alături de o tânără bănuită că ar practica prostituția. În timpul partidei de sex și a jocurilor erotice, polițistul se oprește ca să dea raportul, prin telefon, superiorilor săi.

 


Publicat in Justitie
România a semnat două înțelegeri importante în domeniul Apărării, în timpul vizitei președintelui Emmanuel Macron la București.

 

Unul dintre documentele semnate este declarația între Airbus Helicopters și IAR Brașov privind extinderea Contractului General încheiat de cele două companii în aprilie.

 


Publicat in Guvern
În urma sesizărilor făcute de cetăţeni privind mai multe deficienţe ale iluminatului stradal în municipiul Iaşi, primarul a venit cu precizări vizând posibilitatea implicării Primăriei în soluţionarea acestor probleme.

 


Publicat in Administratie Locala
Un poliţist de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila a depistat, pe timpul unei misiuni specifice, un brăilean care conducea un scuter ce figura ca fiind declarat furat din Italia.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic un minor conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere.

 


Publicat in Moldova
Premierul Mihai Tudose i-a oferit cadou președintelui Franței, Emmanuel Macron, o crenguţă de stejar plantat de generalul Berthelot în 1927 la Iaşi, relatează News.ro.

 

Macron a fost primit de către premier la Vila Lac 1, unde au avut un dejun de lucru.

 


Publicat in Guvern
Pagina 1 din 5