fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 25 August 2017

Ministrul Mediului a anunţat că va emite un ordin care dă posibilitatea uciderii a peste 140 de urşi.

 

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a afirmat, vineri, că va emite ordinul care dă posibilitatea uciderii a peste 140 de carnivore mari, în contextul în care în ultima perioadă urşii au devenit un pericol real pentru populaţie. Ea spune că decizia sa este fermă chiar dacă se aşteaptă la proteste de stradă din partea celor care militează pentru protecţia animalelor.

 


Publicat in Guvern
Un bărbat din Focşani a murit în Italia, într-un bazin de vinificație. Daniel Alexandru Cojocaru, un focșănean în vârstă de 43 de ani, tatăl a doi copii, lucra de 17 ani la o societate de vinificaţie din localitatea italiană Mareno di Pave, provincia Treviso.

 


Publicat in Panorama
În pofida faptului că Bucureştiul are o mulţime de probleme nerezolvate şi urgente, administraţia Firea vrea să dea 15 milioane de lei pe 4 statui.

 

Primăria Bucureşti vrea să taie sume consistente de la reabilitarea infrastructurii educaţionale, de la consolidarea clădirilor cu risc seismic, de la reconstrucţia Halei Matache pentru a da, în schimb, bani grei pentru statui, acuză USR Bucureşti.

 


Publicat in Administratie Locala
O femeie a murit la spital după ce a fost înjunghiată în gât, vineri la prânz, în zona unei cofetării din localitatea argeşeană Mioveni, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Primele date obţinute de către poliţişti arată că atacatorul este un bărbat de 37 de ani, bolnav psihic, care în urmă cu doi ani a mai atacat o tânără pe stradă, pe care, de asemenea, a înjunghiat-o.

 


Publicat in Social
Procurorii DNA cer aviz pentru începerea urmăririi penale a ministrului pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, pentru instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în perioada exercitării funcției ministeriale.

 

„Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării Senatului, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de ILIE Viorel, senator în Parlamentul României și ministrul pentru relația cu Parlamentul, pentru instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în perioada exercitării funcției ministeriale", anunță un comunicat DNA.

 


Publicat in Justitie
Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni pe rusoaica Maria Şarapova, locul 147 WTA, fostă numărul 1 modial, beneficiară a unui wild card, în manşa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

 


Publicat in Alte Sporturi
Un tânăr de 19 ani, din Lanurile, județul Constanța, a fost reținut fiind acuzat că a violat o turistă de poloneză, în Satul de Vacanță din Mamaia.

 


Publicat in Social
Numărul deceselor cauzate de rujeolă a ajuns la 33, potrivit informării publicate vineri de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP).

 


Publicat in Sanatate
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri, la Şcoala Politică a Femeilor social-democrate, că nicio femeie din partid nu l-a înşelat, iar cele în care a investit încredere, au răsplătit înzecit şi nu l-au păcălit. El a ţinut să precizeze că, în momentele de cumpănă, doamnele din partid au fost "mult mai stabile şi mai echilibrate" decât mulţi „purtători de pantaloni”, relatează News.ro.

 

„Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, structura care ne dă speranţă să mergem mai departe şi curaj. Cu mine personal aşa se întâmplă. Nu am spus niciodată vorbe goale, de câte ori am venit la dumneavoastră, poate aţi înţeles sau nu, am plecat mult mai încărcat. Mă întrebam înainte de a veni aici ce aţi mai putea face ca să fiţi şi mai frumoase decât sunteţi şi aţi făcut acest lucru, cu acest port popular. Orice femeie care se îmbracă într-un port popular românesc devine şi mai frumoasă decât este, iar dacă îşi mai pune şi o coroniţă, atunci îţi trebuie foarte multă stăpânire de sine”, le-a spus Liviu Dragnea femeilor social-democrate.

 


Publicat in Parlament
Începând de luni, 28 august, vor fi făcute lucrări de dezafectare a liniilor de tramvai de pe șos. Națională, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bd. N. Iorga și bifurcația din zona spălătoriei auto K9. Scoaterea liniilor de tramvai va fi urmată de pregătirea porțiunii de drum menționate pentru asfaltare. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Splai Bahlui – Mal Drept și vor impune noi restricții de circulație.

 


Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 4