Vineri, 21 09 2018
ReporterIS - Calatorii
Autorităţile germane au descoperit liste cu peste 5.000 de nume de ţinte posibile, inclusiv peste 100 de politicieni, în cursul unor raiduri vizând locuinţe şi locuri de muncă ale unor suspecţi de terorism, arestaţi săptămâna trecută în landul Mecklenburg-Vorpommern, din estul ţării, relatează Reuters, citat de News.ro.

 

Published in Eveniment
Azi noapte, în cadrul misiunilor de supraveghere a frontierei maritime, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat o ambarcaţiune de agrement, la bordul căreia se aflau 97 de persoane care intenţionau să intre ilegal în România.

 

Totodată, o altă ambarcaţiune cu aproximativ 120 de persoane la bord a fost blocată de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă pe Marea Neagră, în zona comună de patrulare româno-bulgară, nava şi persoanele de la bord fiind preluate de autorităţile turce.

 

Published in Social
O româncă în vârstă de 25 de ani, însărcinată, a murit, iar alţi şapte români, între care un copil în vârstă de şase ani, au fost răniţi în urma unui accident de circulaţie produs în Spania. Ministerul Afacerilor Externe spune că cei şapte români sunt spitalizaţi.

 

Published in Panorama
Amfiteatrul Palas și-a deschis porțile vineri, 8 septembrie 2017, cu o comedie spumoasă, în regia maestrului Horațiu Mălăele. Invitația la teatru și la inaugurarea spațiului deschis culturii a fost acceptată de sute de iubitori ai artei dramaturgice.

 

Published in Evenimente
Juventus Bucureşti şi CSM Poli Iaşi au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a 9-a a Ligii 1.

 

Published in CSMS Iasi
Creştinii ortodocşi îi prăznuiesc pe 9 septembrie pe Sfinţii Ioachim şi Ana, părinţii Fecioarei Maria, o sărbătoare marcată de tradiţii, obiceiuri şi superstiţii din popor.

 

Sfinţii şi Drepţii Părinţi Ioachim şi Ana erau bogaţi material şi, mai ales, spiritual, trăind după legea lui Dumnezeu. Se spune că Ioachim îşi împărţea în fiecare an câştigul astfel: o parte pentru templul din Ierusalim, altă parte pentru săraci şi o parte pentru familia lui.

 

Published in Familie
Un fost ministru al președintelui brazilian Michel Temer a fost încarcerat după recenta descoperire a peste 16 milioane de dolari ascunși în valize și cutii care purtau amprentele lui digitale, relatează AFP, citată de Agerpres.

 

Anchetatorilor le-au fost necesare șapte aparate de numărat banii și 14 ore pentru a inventaria toate bancnotele descoperite marți. A fost cea mai mare sumă de bai lichizi confiscată de poliție în istoria țării.

 

Published in Panorama
Pentru buna desfăşurare a concertului susținut de Voltaj sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21.00, în fața Casei de Cultură a Studenților, în cadrul Cotnari Rally Iaşi 2017 din cea de-a VI-a etapă a Campionatului Național de Raliuri al României, circulația rutieră va fi închisă / restricționată între orele 16.00 și 24.00, funcție de necesități, după cum urmează:

 

Published in Administratie Locala
Dintre cele 614 unităţi de învăţământ din judeţul Iaşi, 214 nu au primit autorizaţie sanitară de funcţionare. Constatarea a fostă făcută în urma unor controale efectuate de echipe mixte de inspectori ai ISJ şi ai Direcţiei de Sănătate Publică, care au verificat stadiul actual al pregătirii pentru anul şcolar 2017-2018.  Dintre cele 214 unităţi de învăţământ care nu au primit autorizaţie sanitară de funcţionare, doar 41 de unităţi au personalitate juridică, informează „Ziarul de Iași”.

 

Published in Educatie
Creşterea economică lăudată de autorităţi aproape că nu se vede în felul în care trăiesc românii. O arată cea mai recentă analiză a Institutului Naţional de Statistică privind condiţiile de viaţă din România.

 

Published in Social
Pagina 1 din 2

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top