fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 Martie 2018

Angajaţii Primăriei Bascov au cheltuit aproape un miliard de lei pe SMS-uri, susţine purtătorul de cuvânt al liberalilor argeşeni, Gelu Tofan.

 


Publicat in Media
Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a anunţat, vineri, că au fost confirmate alte două decese cauzate de rujeolă, fiind vorba despre un bebeluş de 8 luni şi despre un copil de 10 ani, niciunul fiind imunizat împotriva virusului. Numărul deceselor se ridică la 40.

 


Publicat in Sanatate
Incident sinistru în localitatea Selvazzano Dentro din apropiere de Padova.

 


Publicat in Social
Licitația privind achiziționarea serviciilor de dirigenție de șantier pentru restaurarea Muzeului „Vasile Pogor” a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Ofertele pot fi depuse până pe 20 martie, la ora 15.00.

 


Publicat in Administratie Locala
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit ascunse într-un microbuz 22 kilograme de tutun aromatizat pentru narghilea.

 


Publicat in Moldova
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetăţean moldovean care a procurat un permis de conducere fals, plătind suma de 700 euro,în vederea găsirii unui loc de muncă pe teritoriul Italiei.

 


Publicat in Moldova
Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat o anchetă în cazul unei fetiţe în vârstă de 6 ani, care a fost pusă să cerşească la minus 10 grade Celsius.

 


Publicat in Moldova
Aerostar Bacău ar putea produce componente pentru sistemul de rachete Patriot. Raytheon, o companie americană specializată în soluţii de apărare, a emis o cerere de ofertă către Aerostar pentru mai multe informații despre piese prelucrate și piese mecanice pentru radarul Patriot.

 


Publicat in Companii
Vineri, 02 Martie 2018 08:17

Cutremur în județul Buzău

Un cutremur cu magnitudine 3,4 s-a produs azi-noapte, în judeţul Buzău, conform INFP.

 


Publicat in Social
Aceleași proiecte anunțate de Primărie și rostogolite de la un an la altul fără niciun motiv coerent.  63 milioane de lei din 130 de milioane pentru investiții nu s-au cheltuit. Alte 70 milioane de lei reprezentau împrumutul BERD pentru autobuze. Și din anii anteriori, rămăsese un excedent de 90 milioane de lei. În Iași, investițiile Primăriei merg extrem de greoi, nu există niciun proiect mare. Tactica l-ar putea duce pe primarul Mihai Chirica la un buget mult mai generos în an electoral.

Publicat in Anchete
Pagina 1 din 2