fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Decembrie 2019

Caroline Wozniacki și-a anunțat vineri, printr-o postare pe contul personal de Instagram, retragerea din tenis. Sportiva din Danemarca a anunțat că se va retrage din tenisul profesionist după Australian Open, potrivit Mediafax.

Publicat in Alte Sporturi
Polițiștii de frontieră din Satu Mare, în cooperare cu lucrători din cadrul SPF Berveni, au depistat un tânăr din Libia, care intenționa să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Publicat in Social
Social-democrații au rămas cu datorii de peste 60 de milioane de lei, facturi neachitate, după plecarea Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului.

Publicat in Parlament
Echipa comună de control din Vama Stânca a descoperit 11.880 țigarete de contrabandă în valoare de peste 8.500 lei, pe care un cetăţean din R. Moldova intenţiona să le introducă ilegal în ţară, fiind ascunse în rezervorul autoturismului.

Publicat in Moldova
Cristian Sabou, tânărul în vârstă de 27 de ani, din Dej, care a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie pentru că a ucis o pictoriță cu ciocanul, a fost denunțat de soția lui, care, între timp, a divorțat de el.

Publicat in Justitie
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Galați au depistat un bărbat urmărit național și internațional pentru tentativă la omor calificat, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Publicat in Moldova
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vrancea, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T., au pus în executare 8 mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru constituire și aderare la un grup infracțional organizat, fraudă informatică în formă continuată și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată.

Publicat in Moldova
800 de grame de cannabis și 21 de comprimate de ecstasy au fost ridicate în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a 3 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț.

Publicat in Moldova
Naţionala feminină de handbal a României s-a calificat incredibil în grupele principale ale Campionatul Mondial din Japonia, după o victorie smulsă dramatic în faţa Ungariei, cu scorul de 28-27 (10-16), vineri, la Yatsushiro, în ultimul joc din Grupa C.

Publicat in Alte Sporturi
Conducerea USLIP IAȘI - sindicat județean cu aproximativ 9.000 de membri – a luat act cu profundă surprindere și îngrijorare de afirmațiile făcute de către doi foști demnitari ai Statului Romȃn. Ne referim la domnul Mircea Miclea și domnul Daniel Funeriu. Declarațiile acestora au fost realizate în spațiul public, inclusiv pe rețeaua de socializare – facebook.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3