fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 31 Mai 2019

Fostul președinte Ion Iliescu se află, vineri, la spital, pentru a i se face mai multe investigații medicale, au declarat, pentru Mediafax, surse medicale, după ce în luna aprilie, a fost operat de ericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Publicat in Sanatate
Deputatul Marius Bodea atrage atenția că primarul PSD al Iașului a impus ca Arhitect-Șef în Primăria Iași un apropiat al grupării samsarilor imobiliari care au distrus ireversibil zone ale orașului nostru, personaj  care nu poate servi interesul public, fiind implicat direct în relații de afaceri cu această grupare.

Publicat in Politica Locala
Alexandru Mustiaţă a fost confirmat în funcţia de arhitect-şef al Iaşului. El ocupa funcția ca interimar. Mustiață a mai participat de două ori la concursul organizat de ANFP, fiind respins de fiecare dată.

Publicat in Administratie Locala
Un bărbat din comuna Balta Doamnei, judeţul Prahova, care a vrut să arunce nişte gunoi în apele râului Ialomiţa, a provocat, fără să vrea, surparea malului.

Publicat in Social
Patru minori cu vârste cuprinse între 13 şi 14 ani, au ajuns la spital intoxicați cu o substanță psihoactivă. Incidentul a avut loc joi, 30 mai, în municipiul Roman.

Publicat in Moldova
Dr. Paul Milata, investigator antifraudă, a acuzat, într-un interviu acordat Deutsche Welle, că PSD a obţinut cel puţin două locuri în PE prin blocarea votului în diaspora, concluzie la care a ajuns în urma unui calcul bazat pe date statistice şi estimări.

Publicat in Parlament
Imagini foarte frumoase cu un cerb care se hrănește într-o pădure din Parcul Național Călimani au fost suprinse de un angajat al Romsilva.

Publicat in Naturism
Incident grav într-o școală din Sebeș. Un elev s-a ales cu capul spart după ce tencuiala de la intrare în unitatea de învățământ s-a desprins.

Publicat in Educatie
Preşedintele Organizaţiei PNL Diaspora, Viorel Badea, a depus la Parchetul General un denunţ penal împotriva ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, în urma votului din diaspora, a anunţat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al liberalilor Ionel Dancă.

Publicat in Justitie
Papa Francisc vizitează România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitaţia autorităţilor statului român, a Bisericii Catolice din România, dar și a Bisericii Ortodoxe Române. Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Mai 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31