fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 06 Septembrie 2019

Dosarul Doiniței Vizitiu, fata de 14 ani din localitatea băcăuană Dărmănești, elevă în clasa a VIII-a, care și-a omorât mama cu peste zece lovituri de cuțit, dintre care trei în inimă și șapte în abdomen, chiar sub ochii fraților săi, a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Bacău.

Publicat in Moldova
Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un cetățean român minor a fost repatriat dintr-o tabără de refugiați de pe teritoriul Siriei. Este vorba despre o fetiță de 11 ani, născută de o femeie din România, care a fost luată de unchi sirian, după moartea tatălui ei. Unchiul fetiței este bănuit de afiliere la grupul terorist ISIS. Fetița a juns deja în țară și se află în Cluj, informează Digi24.

Publicat in Social
O femeie rănită într-un accident a fost mutată de la spitalul din Vaslui la cel din Iaşi de două ori într-o singură zi. Medicii din Vaslui spun că cei din Iaşi nu aveau locuri, în timp ce doctorii ieşeni spun că li s-a cerut doar un consult.

Publicat in Sanatate
O tânără doctoriţă este bănuită că şi-ar fi ucis bebeluşul în vârstă de doar o lună. Apoi ar fi îngropat trupul în curtea unei case părăsite.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală în cazul de la Caracal şi pentru complicitate la omor, pe numele soţiei lui Gheorghe Dincă, a declarat, vineri, şeful DIICOT, Felix Dănilă.

Publicat in Justitie
Primarul Municipiului Iași nu se poate abține: a făcut, din nou, afirmații controversate, unele chiar rasiste. În plus, a reluat teza generalizatoare a românilor care merg în străinătate la cerșit, scrie Newsweek.ro.

Publicat in Administratie Locala
O tânără din Sălaj, în vârstă de 20 ani, a intenţionat să-şi vândă copilul născut în luna iulie unui bărbat din judeţul Cluj, cazul ajungând în atenţia procurorilor DIICOT, ce au dispus reţinerea celor doi inculpaţi pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat că şi-a violat în repetate rânduri soţia, ameninţând-o cu un cuţit. Pe cei şapte copii ai săi i-a abuzat sexual, dar i-a şi lovit, înjurat, înfometat. Mai mult, bărbatul i-a obligat pe copii să fumeze şi să consume băuturi alcoolice.

Publicat in Justitie
O femeie de 51 de ani din oraşul Brăila a fost păcălită de un individ care a pretins că este general în armata Statelor Unite ale Americii. Prin intermediul Facebook, bărbatul i-a cerut femeii 30.000 de euro pentru a veni din Irak la Brăila.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II - Csanadpalota au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile italiene, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30