fbpx
 
Foto: El Periódico Mediterráneo Foto: El Periódico Mediterráneo

Adolescentă din Spania, violată în noaptea de Revelion: doi români au fost reținuți. Sute de persoane protestează în stradă


Cazul unei tinere de 17 ani care a acuzat că a fost violată de Revelion a cauzat furie în orașul spaniol Burriana. Doi români au fost reținuți pentru cercetări în acest caz.

Sute de oameni s-au adunat în stradă în centrul orașului Burriana, Castellon pentru a-și exprima revolta, relatează ABC.

După petrecerea de sfârșit de an, organizată în Piața Primăriei din localitate, în jurul orei 05:00 dimineața, doi bărbați ar fi sechestrat și violat o tânără de 17 ani. Aceasta susține că cei doi sunt de origine română.

Fata se îndrepta spre casă, când, în drumul său, a fost atacată de cei doi bărbați, potrivit relatărilor ei. Minorei i-a fost pusă o cagulă pe cap, după care a fost urcată într-o mașină și dusă într-o casă părăsită.

Timp de câteva ore, tânăra a fost violată de cei doi bărbati în repetate rânduri, după care, agresorii au decis să o elibereze.

Speriată după cele întâmplate, fata a cerut ajutorul unui apropiat pentru a ajunge acasă. După ce le-a povestit părinților prin tot ce a trecut, minora a fost dusă la spital.

Imediat după ce cazul fetei de 17 ani a fost făcut public, în jur de 2.000 de persoane au ieșit în stradă în semn de revoltă fața de abuzurile sexuale, relatează presa spaniolă.

Conform publicației El Periódico Mediterráneo, oameni de toata vârstele, de la copii până la vârstnici, au ieșit în stradă iar în semn de solidaritate, mai mulți comercianți au decis să își închida magazinele și în acest fel să arate sprijin victimei de 17 ani.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: