fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 08 Martie 2017

46 de poliţişti de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, din judeţul Vaslui, au fost condamnaţi, miercuri, de Curtea de Apel Iaşi, la aproape şase ani de la trimiterea în judecată, la pedepse între un an şi doi ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită şi doi sau trei ani de închisoare pentru constituire de grup infracţional organizat, pedepsele fiind cu suspendarea executării acestora, informează News.ro.

 


Publicat in Moldova
Medicul român, Ioan Boilă, în vârstă de 55 ani din Alba Iulia,  acuzat de pronografie infantilă, a fost condamnat la patru luni de închisoare în Marea Britanie, informează Daily Mail și Evening Standard.

 


Publicat in Justitie
Aerul toxic, calitatea apei şi lipsa curăţeniei provoacă moartea a 1,7 milioane de copii sub cinci în fiecare an.

 

Rapoartele au constatat că mediul poluat provoacă moartea a 1,7 milioane de copii în fiecare an, dar că multe dintre decese ar putea fi prevenite prin intervenţii deja cunoscute, cum ar fi furnizarea de combustibili ecologici pentru gătit, pentru a preveni poluarea aerului din interior, potrivit Guardian.

 


Publicat in Naturism
Cel puțin 19 persoane au murit miercuri într-un incendiu izbucnit la un centru de asistență pentru copii din Guatemala, informează BBC News.

 


Publicat in Panorama
Profesorul Luiz Antonio Jarcovis, în vârstă de 64 ani, nu se aştepta la aplauzele prelungite care l-au însoţit după ce a terminat de predat ultimul său curs la o şcoală din São Paulo, Brazilia.

 


Publicat in Media
Preşedintele reacţionează dur la declaraţia asumată astăzi de Parlamentul României. El a trimis un comunicat de presă prin care caracterizează gestul parlamentarilor ca fiind o presiune. Şeful Statului a declarat că va continua să acţioneze în beneficiul cetăţenilor.

 

Aleșii au adoptat cu 203 voturi „pentru” și 94 „împotrivă” proiectul de Declaraţie a Parlamentului, formulat de către Călin Popescu Tăriceanu. În acest document preşedintele Klaus Iohannis este acuzat de „abuz de drept” şi de „uzurpare” a dreptului Parlamentului de a trage Guvernul la răspundere, ca urmare a sesizării depuse la CCR privind OUG 13. De asemenea, în cadrul aceluiaşi document este criticat şi Consiliul Suprem al Magistraturii, care este acuzat că ar fi încălcat principiul separaţiei puterilor în stat.

 


Publicat in Presedintie
O vizuină de iepure din Shropshire, Marea Britanie, a dezvăluit un labirint întreg de tuneluri subterane folosite odată de Cavalerii Templieri ca loc pentru întâlnirile lor secrete.

 


Publicat in Media
Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs, miercuri, la ora locală 15:43, în județul Buzău, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

 


Publicat in Social
O femeie din Statele Unite a avut parte de clipe îngrozitoare după ce medicii i-au găsit în organism un chist ovarian de dimensiuni considerabile.

 


Publicat in Familie
E.ON a cerut recent Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) o majorare a tarifelor de distribuţie cu 74%, iar la cele de furnizare de 40%. Şi Engie, al doilea mare distribuitor şi furnizor de gaze din România a cerut majorări, însă la un nivel mai mic: 6% pentru distribuţie şi 22% pentru furnizare.

 


Publicat in Companii
Pagina 1 din 5