fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 09 Martie 2017

Caz dramatic în Timiș: tânără de 35 de ani din satul Lunga, aparţinător comunei Comloşu Mare, a murit în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judeţean Timişoara, în urma unor complicaţii apărute după naştere. Femeia, aflată la a 10 sarcină şi a 6-a naştere, a născut joi după-amiază, pe cale naturală, un bebeluş de 5,4 kg, cu mult peste greutatea normală a unui bebeluş, care este cuprinsă între 3,2 şi 3,5 kg.

 


Publicat in Social
Magistrații Tribunalului Vaslui au admis solicitarea lui Relu Fenechiu de contopire a pedepselor din cele două dosare în care a fost condamnat. Astfel, fostul ministru al Transporturilor a rămas cu pedeapsa de 5 ani primită în Dosarul „Transformatorul”, la care judecătorii au adăugat un spor de 6 luni. Sentinţa Tribunalului Vaslui nu este definitivă, putând fi contestată în termen de trei zile.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Magistrații Tribunalului Vaslui au admis solicitarea lui Relu Fenechiu de contopire a pedepselor din cele două dosare în care a fost condamnat. Astfel, fostul ministru al Transporturilor a rămas cu pedeapsa de 5 ani primită în Dosarul „Transformatorul”, la care judecătorii au adăugat un spor de 6 luni. Sentinţa Tribunalului Vaslui nu este definitivă, putând fi contestată în termen de trei zile.

 


Publicat in Justitie
Toţi bugetarii vor avea incluse în sporuri un voucher de vacanţă şi două norme de hrană, a declarat joi, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguța Vasilescu, informează Agerpres. Ministrul a precizat că draftul legii salarizării va fi gata probabil la finele lunii martie, când vor fi finalizate discuţiile cu toţi partenerii.

 

„Toţi bugetarii vor avea în sporuri un voucher de vacanţă şi două norme de hrană, absolut toţi bugetarii. Dar asta nu ridică probleme, pentru că se reduce nivelul de sporuri, adică vor fi 30% pe ordonator de credite. Ce ne asigurăm noi cu această ocazie este că absolut toată lumea va avea o distribuţie corectă a sporurilor. Nu se mai întâmplă ca până acum, când unii, doar pentru că erau şefi, luau nişte sporuri foarte mari faţă de restul angajaţilor. Fiind obligatoriu ca fiecare bugetar să aibă normă de hrană şi să aibă acest voucher de vacanţă, atunci în nivelul sporurilor trebuie să fie prinse pentru toată lumea. Considerăm că este o variantă mai corectă", a spus Olguța Vasilescu, la finalul discuţiilor cu sindicaliştii din Educaţie pe marginea proiectului Legii salarizării bugetarilor.

 


Publicat in Guvern
Un expat sud-african și logodnica lui ucraineancă au ajuns în fața judecătorilor din Abu Dhabi sub acuzația că au făcut sex înainte de căsătorie, relatează Khaleej Times.

 

Desigur, asta nu ar fi o problemă nici în Africa, nici în Europa, dar în Emiratele Arabe Unite este o infracțiune serioasă...

 


Publicat in Familie
Republica Moldova a transmis o notă către conducerea Rusiei, prin care semnalează o serie de abuzuri comise împotriva oficialilor din Parlament, Guvern, serviciile speciale şi partidele Coaliţiei de Guvernare din Republica Moldova, relatează Deschide.md, precizând că oficialii de la Chişinău vor evita deplasările în Rusia până la soluţionarea problemei.

 

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, şi premierul Pavel Filip au avut joi o întrevedere cu ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin. La discuţii au fost prezenţi şi ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, ministrul Justiţiei, Vladimir Cebotari, precum şi un reprezentant al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, transmite News.ro.

 


Publicat in Moldova
Incident bizar la o fabrică de mobilă din Arad. Un angajat a ajuns la spital în stare gravă după ce un coleg a vrut să facă o glumă proastă în timp ce acesta era aplecat și l-a împușcat în fund cu un pistol cu aer comprimat. Medicii suspectează leziuni interne deoarece aerul sub presiune ridicată i-a intrat bărbatului în colon.

Publicat in Sanatate
Adunarea Creditorilor de la Oltchim SA a hotărât pe 6 martie 2017 modificarea planului de reorganizare a societăţii. Modificarea se referă exclusiv la metoda de privatizare a combinatului, urmând să fie vândut pe pachete de active funcţionale, se arăta într-un document transmis joi către BVB. De asemenea, nu va exista nicio obligaţie de transfer a salariaţilor Oltchim către cumpărători.

 


Publicat in Companii
Comisia de cercetare a averilor de la Curtea de Apel Bucureşti a admis, miercuri, cererea Agenţiei Naţionale de Integritate de confiscare de la Şerban Brădișteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardiacă de la Spitalul Floreasca, a sumelor de 3.595.333 de euro şi 414.000 de dolari, decizia urmând să fie comunicată instanţei, cu propunere de confiscare a acestei sume din averea medicului, transmite News.ro.

 

În septembrie 2008, Agenţia Naţională de Integritate a dispus confiscarea sumelor de 3.595.333 de euro şi 414.000 de dolari de la Şerban Brădișteanu, arătând că au fost obţinute nejustificat de către medic.

 


Publicat in Justitie
Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) atrage atenția utilizatorilor de telefonie și internet mobil care au serviciul de roaming activat că în anumite zone din țară, în apropiere de graniță, este posibil ca telefonul sau tableta să se conecteze automat la o rețea din țara vecină și să folosească serviciile de comunicații la tarife de roaming, plătind inclusiv pentru apelurile pe care le primesc.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Martie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31