fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 01 Aprilie 2017

Orice femeie îşi doreşte sâni frumoşi şi fermi. Dacă unele au avut norocul de a fi înzestrate de mama natură cu acest atuu, altele fie se mulţumesc cu ce au, fie apelează la implanturile de silicon. 

 


Publicat in Naturism
Din cauza jocului „Balena Albastră”, Prefectura Vâlcea se întruneşte luni într-o ședință de urgență. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că este o măsură de prevenție, după ce în presa locală a apărut povestea unui copil care ar fi ajuns la spital cu zgârieturi pe mâini în urma unei porunci primite în cadrul periculosului joc. La ședință vor participa reprezentanți ai Inspectoratul Școlar şi ai Inspectoratului de Poliție.

 

„Prefectul Radu Renga convoacă luni, 3.04.2017, ora 14.00, la sediul Instituţiei Prefectului judeţul Vâlcea, în regim de urgenţă, toţi reprezentanţii instituţiilor implicate în gestionarea apariţiei jocului-fenomen «Balena Albastră». Întâlnirea va avea loc in urma apariţiei, şi în judeţul Vâlcea, a unor asemenea cazuri”, a anunţat, sâmbătă, Prefectura Vâlcea.

 


Publicat in Social
Un cutremur de 3,2 pe scara Richter s-a produs sâmbătă, la ora locală 18:01, în județul Vrancea, la o adâncime de 148,1 kilometri, conform datelor publicate pe site-ul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, relatează Agerpres.

 


Publicat in Social
O explozie s-a produs sâmbătă după-amiază în timpul unui carnaval din comuna franceză Villepinte, din suburbiile Parisului. Totul s-a întâmplat în mod accidental în momentul aprinderii unui foc, informează bfmtv.fr.

 


Publicat in Eveniment
Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a fost înlocuit din funcția de președinte executiv al PSD Iași, edilul precizând că a aflat că ar exista o „hârtie venita de la București” în care se arată că nu are dreptul să ocupe nicio funcție în organizație.

Publicat in Politica Locala
Finanțările alocate de administrația județeană Fundației Sportului Ieșean (FSI) sunt verificate de procurorii DNA. Informația a fost confirmată în timpul ședinței de Consiliu Județean (CJ) de astăzi, de către șefa Direcției Juridice.

 


Publicat in Administratie Locala
Poli Iaşi a câştigat, scor 1-0, întâlnirea disputată sâmbătă, pe teren propriu, cu Poli Timişoara, în etapa a 3-a din play off-ul Ligii 1.

 


Publicat in CSMS Iasi
Ministrul energiei Toma Petcu a transmis vineri către Hidroelectrica o listă cu şase propuneri pentru funcţiile de membri provizorii în Consiliul de Supraveghere al companiei. Unele propuneri ale Ministerului Energiei sunt neobişnuite: un fost operator de producţie grafică, actual consilier la Secretariatul General al Guvernului (SGG), o fostă prezentatoare TV şi controversata Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului. Pe listă se mai află şi vicepreşedintele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc. Aceştia se vor afla la conducerea uneia dintre cele mai valoroase companii din România.

 


Publicat in Companii
E revoltă în Paraguay, unde manifestanţii au atacat şi ocupat aseară Parlamentul.

 


Publicat in Eveniment
Scandal de corupţie la nivel înalt în Republica Moldova. Procurorii Centrului Național Anticorupție, echivalentul DNA-ului de la noi, au descins ieri după-amiază, la sediul guvernului de la Chişinău.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30