fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 17 August 2017

Focuri de armă într-un cartier de la periferia Galaţiului. Un tânăr de 17 ani a fost împuşcat de un altul de 29 de ani cu un pistol cu bile de cauciuc, după o altercaţie pornită din câte se pare de la o neînţelegere.

 


Publicat in Moldova
Nunta fastuoasă a prinţesei Tunku Tun Aminah, fiica sultanului din Johor, cu olandezul Dennis Verbaas, fost model şi director de marketing la un club sportiv, a fost celebrată luni, 14 august a.c.

 

O nuntă regală este prin definiţie un eveniment grandios şi este amplificat în special dacă este vorba despre ceremonia fiicei unuia dintre sultanii care guvernează în Malaezia. Mai ales că în ţara din sud-estul Asiei regalitatea se identifică încă cu luxul şi splendoarea, pe care monarhia a păstrat-o de-a lungul secolelor.

 


Publicat in Panorama
MAE a transmis un comunicat de presă în care se precizează că Consulatul General al României la Barcelona a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a verifica dacă printre victime se înregistrează și cetățeni români. Momentan nu există indicii în acest sens.

 


Publicat in Guvern
Este alertă în Spania, după ce o dubă a intrat în mulțime la Barcelona, într-o zonă turistică - faimoasa Rambla, una dintre cele mai cunoscute și aglomerate artere pietonale din lume. Ultimul bilanț anunțat de autorități: 13 morți și 50 de răniți.

 


Publicat in Eveniment
Lacrimi şi durere într-o familie din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. O tânăra de 27 de ani a murit pe o autostrada din Germania, în timp ce se întorcea la muncă după vacanţa petrecută acasă.

 

Autoturismul în care se afla s-a defectat, iar şoferul a tras pe banda de urgenţă şi a coborât, împreună cu fata să vadă ce s-a întâmplat. Un microbuz condus de un cetăţean neamţ - care ar fi aţipit la volan - a intrat însă direct în cei doi. Fata a murit pe loc, iar şoferul este în comă.

 


Publicat in Social
Femeia care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii, suferea de depresie şi nu îşi dorea încă un copil, le-a declarat mama sa anchetatorilor.

 

Aceasta a povestit că fiica sa a fost internată în trecut de două ori la Spitalul de psihiatrie Obregia pentru tratament şi că urma să fie dusă din nou la spital.

 


Publicat in Social
Incident grav în Barcelona, într-o zonă turistică, poate cea mai populară din oraş - La Rambla. O furgonetă a intrat în plin în mulţimea de oameni.

 


Publicat in Eveniment
Un român în vârstă de 29 de ani şi-a dat pantalonii jos în timpul unui furt, la Coppet, o localitate elveţiană în cantonul Vaud, districtul Nyon, astfel încât să o sperie pe angajată farmaciei unde dădea spargerea, relatează site-ul 20min.ch, potrivit Hotnews.ro.

 


Publicat in Panorama
Un echipaj de Poliție Rutieră a depistat, pe raza localității Botfei, județul Arad, un șofer care conducea un autoturism deși consumase alcool. Pe drumul spre spital, pentru a-i fi recoltate probe de sânge, șoferul și-a dat însă seama că unul din polițiștii care-l opriseră era, de asemenea, băut. Mult mai băut, după cum avea să reiasă la examenul cu aparatul alcooltest.

 


Publicat in Social
O femeie însărcinată a fost grav rănită, joi după-amaiză, după ce o cărămidă s-a desprins din faţada unei clădiri din municipiul Piteşti şi i-a căzut în cap, în urma loviturii ea pierzându-şi cunoştinţa. La faţa locului, a interveni un echipaj de terapie mobilă, carei-a acordă femeii primul ajutor.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4