fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Noiembrie 2019

Direcţia Naţională Anticorupţie a confirmat vineri, că a redeschis un dosar penal de abuz în serviciu, în care au fost reclamate nereguli săvârşite de funcţionari de la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) privind plata unor lucrări şi servicii la Spitalul Gomoiu.

Publicat in Justitie
Mai mulţi poliţişti, jandarmi şi pompieri caută doi copii dispăruţi de şase zile din localitatea vasluiană Sălcioara.

Publicat in Moldova
Curtea de Apel Bucureşti a respins, vineri, o acţiune a fostului procuror general Augustin Lazăr prin care acesta cerea ca Inspecţia Judiciară să redeschidă verificările faţă de procurorul Adina Florea, în legătură cu protocolul SRI – Parchetul General publicat pe Darius Vâlcov.

Publicat in Justitie
Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului TULBURE OVIDIU – FRANCISC, de 35 de ani, din Doljești.

Publicat in Moldova
Vineri, 08 Noiembrie 2019 18:41

Microbuz lovit de tren, în Suceava

Un microbuz a fost lovit de tren la trecerea la nivel cu calea ferată. Accidentul a avut loc vineri, în jurul prânzului, pe raza localității sucevene Gălănești.

Publicat in Moldova
În Monitorul Oficial de vineri au fost publicate deciziile de eliberare din funcție a 35 de secretari de stat. Aceasta este o primă listă. Încă nu au fost demiși toți secretarii de stat. Urmează să apară și deciziile de numire a unor noi secretari de stat.

Publicat in Guvern
Un fost ofiţer DGA din Arad, transferat recent pe un post în cadrul IPJ Arad, a fost filmat plângând după ce a fost inculpat într-un dosar de șantaj.

Publicat in Justitie
Emoții pentru echipajul și pasagerii unei aeronave aflate în zbor. Unei femei care era într-un avion care zbura de la Bergamo la Bacău i s-a făcut rău înainte de aterizare.

Publicat in Moldova
Acuzații scandaloase i se aduc unui fost primar din localitatea Cristian, județul Brașov: acesta ar fi plătit copii sărmani pentru a-i abuza.

Publicat in Justitie
Senatorul PSD Șerban Nicolae a afirmat că Guvernul „Orban Omul-Foarfece” a preluat Puterea, fără voința românilor sau alegeri democratice. El i-a numit pe liberali „neofanarioții” care vor mări impozitele, vor introduce noi taxe și vor tăia veniturile, potrivit Mediafax.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3