fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 11 Mai 2019

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a lansat în acuzaţii extrem de grave sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, la adresa preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, a premierului Olandei, Mark Rutte, şi în general a „străinilor cei răi" care, susţine el, ar fi deranjaţi de dezvoltarea fulminantă a României sub guvernarea social-democrată.

Publicat in Parlament
La mitingul din Galați în care social-democrați și-au prezentat candidații pentru alegerile europarlamentare au venit câteva mii de simpatizanți, dar și de protestatari, care au huiduit și au aruncat cu hârtie igienică către susținătorii partidului.

Publicat in Moldova
Deputatul PSD de Galaţi, Florin Popa, a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier uşor, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite uşor, iar parlamentarului, care nu a acordat prioritate, i-a fost reţinut permisul de conducere, scrie News.ro.

Publicat in Moldova
Acuzat de liderul PSD Liviu Dragnea şi de premierul Viorica Dăncilă că este „sluga străinilor" şi că nu a făcut nimic pentru România la Summitul UE de la Sibiu, preşedintele Klaus Iohannis le-a dat un răspuns dur celor doi. Potrivit liderului de la Cotroceni, s-a ajuns la situaţia ca un „infractor-şef" să-l acuze pe preşedintele ţării că nu apără interesele românilor.

Publicat in Presedintie
Un incident violent a avut loc în Delta Dunării, pe un canal ce duce către lacul Trei Iezere, relatează pe Facebook conducătorul unei bărci care transporta turiști din Germania. Acesta a publicat o înregistrare video în care se vede cum o altă șalupă înconjură barca și trece în viteză, în timp ce un bărbat aruncă spre persoana care filmează cu un pahar de sticlă ce s-a spart și l-a tăiat. Poliția din Tulcea a fost sesizată și anunță că a întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 43 de ani din Argeș.

Publicat in Social
Liderul PNL, Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că organizarea mitingului regional al liberalilor în Piaţa Unirii din Iaşi, în jurul statuii domnitorului Alexandru Ioan Cuza, nu a fost aleasă întâmplător întrucât are ample conotaţii istorice, dar şi pentru că este locul în care a avut loc contramanifestaţia din 9 mai, îndreptată împotriva mitingului PSD.

Publicat in Politica Locala
În perioada 4-11 mai 2019, Mălina-Elena Constantinescu, elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional Iaşi, a participat la cea de-a XVII-a ediţie a Olimpiadei Internaţionale de Stiinţe a Uniunii Europene (EUSO 2019).

Publicat in Educatie
Freddy Krueger este un papagal neobişnuit şi de aceea povestea lui a devenit virală în Brazilia. Pasărea a reuşit să se întoarcă singură la grădina zoologică unde trăieşte, în Cascavel, sudul Braziliei, la trei zile după ce a fost răpită într-un jaf armat, la 16 aprilie.

Publicat in Naturism
Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a acuzat, vineri, că ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, face prăpăd în învăţământ, desfiinţând peste noapte 170 de clase din liceele teoretice pentru a înfiinţa şcoli profesionale.

Publicat in Educatie
Preşedintele Klaus Iohannis participa, sâmbătă, la mitingul PNL organizat la Iaşi. Evenimentul electoral are loc la două zile după mitingul organizat de PSD în acelaşi loc.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 2