fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 03 August 2019

Ministerul de Externe reacţionează sâmbătă, în contextul declaraţiilor premierului bulgar Boiko Borisov, potrivit căruia turiştii români împrăştie pesta porcină, spunând că aceste afirmaţii sunt dezamăgitoare, românii fiind cei care contribuie la PIB-ul Bulgariei.

Publicat in Panorama
Site-ul Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) "Mina Minovici" a fost ţinta unui atac informatic, sâmbătă, nemaiputând fi accesat.

Publicat in Social
Omul de afaceri şi fost rugbist Marcel Toader a decedat sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac, au declarat surse medicale pentru Mediafax. Potrivit acestora, medicii au încercat manevre de resuscitare peste o oră, dar fără rezultat.

Publicat in Vedete
Din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane - Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei, informează sâmbătă Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Publicat in Justitie
Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu multiple fracturi, după ce tractorul în care se afla, condus de un bărbat care consumase alcool, s-a răsturnat, vineri, în comuna Răducăneni, din judeţul Iaşi. Poliţiştii fac cercetări în aces caz.

Publicat in Politica Locala
Un ziarist a fost ucis vineri în statul mexican Guerrero, devenind astfel al doilea reporter asasinat în ultima săptămână în Mexic şi al 8-lea de la începutul anului, a informat biroul procurorului local, transmite AFP.

Publicat in Eveniment
Ancheta continuă, sâmbătă, în Caracal, la casa lui Gheorghe Dincă, după ce familia Alexandrei a primit vestea că fata lor a fost ucisă. ADN-ul din oasele şi cenuşa recoltate coincid cu cele ale copilei care a sunat de trei ori la 112, pentru a fi salvată, fără succes.

Publicat in Social
Tragedie în judeţul Neamţ. O fetiţă în vârstă de 8 ani a dispărut în apele râului Moldova, lângă oraşul Roman, după ce a intrat să se scalde împreună cu o verişoară cu doar un an mai mare decât ea.

Publicat in Moldova

Arhiva ReporterIS

« August 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31