Luni, 21 05 2018
Traficul, raportat greșit pe cea mai mare rețea de socializare. Facebook a descoperit eroarea

Traficul, raportat greșit pe cea mai mare rețea de socializare. Facebook a descoperit eroarea

Facebook a declarat că a descoperit o altă problemă cu parametrii folosiţi de editori sau agenţii de publicitate pentru a acoperi conţinutul postat pe cea mai mare reţea socială din lume.

 

Facebook a declarat într-o postare pe blog că a subraportat traficul editorilor care participă la sistemul Instant Articles al reţelei sociale. Eroarea, despre care Facebook a precizat că a fost descoperită de comScore, a fost urmărită până la actualizarea recentă a programului. Aceasta a rezultat în faptul că o parte din traficul provenit de la utilizatorii de iphone nu a fost numărat în mod corespunzător în perioada 20 septembrie – 30 noiembrie.

 

„Am rezolvat problema şi lucrăm cu comScore pentru a face estimări actualizate pentru perioadele de timp relevante pentru grupul mic de parteneri afectaţi”, a precizat Facebook în postul său.

 

Facebook a încercat să atragă editori în programul Instant Articles, care permite companiilor media să publice conţinut pe reţeaua socială în mod direct în loc să posteze un link către propriile lor website-uri. Articolele se încarcă mai rapid pentru utilizatori, dar unii editori au ridicat întrebări în legătură cu cedarea controlului către Facebook şi restricţionarea relaţiei lor cu cititorii.

 

Dezvăluirea făcută de Facebook este cea mai recentă dintre-o serie de probleme făcute publice de compania americană în legătură cu parametrii critici pentru deciziile luate de agenţiile de publicate sau editorii care lucrează cu gigantul din Menlo Park, California.

 

(Sursa: Epoch Times România)

Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top