Duminica, 16 06 2019
Petrecere PSD, în seara în care s-au împlinit 2 ani de la Colectiv: Florin Iordache, de la „Altă întrebare”, la „Asta-i viața!”

Petrecere PSD, în seara în care s-au împlinit 2 ani de la Colectiv: Florin Iordache, de la „Altă întrebare”, la „Asta-i viața!”

Liviu Dragnea, care în urmă cu trei zile a împlinit 55 de ani, și-a serbat luni seară, în ziua în care s-au împlinit doi ani de la tragedia din Colectiv, ziua de naștere, într-un local din Capitală. Petrecerea ar fi fost organizată de PSD, iar la restaurant au venit mai multe nume cunoscute din cadrul Partidului Social Democrat.

 

Unul dintre cei care au participat la petrecere este fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache. Întrebat dacă i se pare un moment bun de petrecere, în condițiile în care pe 30 octombrie 2015 a avut loc incendiul din Colectiv, în care 64 de persoane au murit, iar alte zeci s-au ales cu arsuri grave, acesta a declarat că „sunt două lucruri diferite”, după care a comentat: „Păi asta este viaţa”.

 

La petrecere a mers și preşedintele Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, Adrian Solomon, care a recunoscut la finalul unei şedinţe a comisiei că se va afla alături de şeful său de partid: „Suntem cu toţii membrii grupului invitaţi alături de domnul preşedinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posibilitatea să-i spunem direct 'La Mulţi Ani', dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare”, a declarat Solomon, la Parlament, potrivit HotNews.

 

Întrebat dacă este de părere că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

 

Până la urmă, Liviu Dragnea nu a mai ajuns la petrecerea dată în cinstea sa, ci s-ar fi întâlnit cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, la Vila Lac 1, pentru a discuta despre bugetul pe 2018.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top