fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 01 Ianuarie 2017

Un pilot de avion indonezian s-a prezentat clătinându-se la îmbarcare, după care s-a adresat celor 150 de pasageri cu un mesaj audio fără sens.

 


Publicat in Media
2017 aduce 14 zile libere, dintre care 11 sunt în timpul săptămânii. Începând cu acest an, Ziua Copilului (1 iunie) şi Ziua Unirii Principatelor Române (24 ianuarie) devin zile libere, ca urmare a iniţiativelor legislative votate de Parlament şi promulgate de Preşedinte, astfel că în 2017 românii vor avea două zile libere în plus faţă de 2016.

 


Publicat in Joburi
Avionul care transportă 35 de diplomați ruși expulzați din SUA pentru acuzații de ingerință în alegerile prezidențiale americane, împreună cu familiile lor, a decolat duminică de la Washington, au relatat agențiile ruse de presă, preluate de AFP şi Agerpres.

 


Publicat in Panorama
Legea Statutului rezerviştilor voluntari a intrat în vigoare la 01 ianuarie 2017. Normele metodologice de aplicare a legii vor fi emise în termen de cel mult 90 de zile, după care Ministerul Apărării Naţionale (MApN) va încheia contracte cu aproximativ 2.900 de rezervişti voluntari.

 

Normele de aplicare a Legii sunt în curs de finalizare şi vor intra in vigoare în primul trimestru din anul 2017. Ulterior, MApN va încheia contracte cu aproximativ 2.900 de rezervişti voluntari, din care circa 2.300 de soldaţi şi gradaţi, 400 de subofiţeri şi maiştri militari şi 200 de ofiţeri conform Mediafax


Publicat in Social
Luni, valorile termice vor fi în creştere faţă de intervalul anterior, astfel încât cele diurne se vor situa peste mediile climatologice specifice perioadei în majoritatea regiunilor, mai ales în cele din sud şi din est, informează Mediafax citând ANM. Maximele vor fi cuprinse în general între -2 şi 10 grade, iar minimele între -15...-13 grade în depresiuni şi -1...0 grade în sud-vest şi pe litoral.

 


Publicat in Vremea
Masacru în Brazilia. Un bărbat înarmat a intrat la o petrecere privată şi a ucis cel puţin 11 persoane, după care s-a sinucis, în noaptea de Anul Nou, în oraşul Campinas din sud-estul Braziliei, transmite Reuters.

Publicat in Eveniment
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc împreună cu fostul preşedinte al clubului de fotbal Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian au fost condamnaţi la închisoare cu executare de Tribunalul Timiş.

 


Publicat in Justitie
Accident rutier grav în această după-amiază, în localitatea ieșeană Mogoșești. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

 


Publicat in Social
Mii de ieșeni s-au bucurat în noaptea de Revelion, de super concertul oferit de Alphaville, Ruby, Keo, Mist, Karma, Alexandra Tănăsoiu și Cecilia Cesario, precum și de spectaculosul foc de artificii de la Palatul Culturii.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Mii de ieșeni s-au bucurat în noaptea de Revelion, de super concertul oferit de Alphaville, Ruby, Keo, Mist, Karma, Alexandra Tănăsoiu și Cecilia Cesario, precum și de spectaculosul foc de artificii de la Palatul Culturii.

 


Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31