fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 22 Octombrie 2017

ANAF-ul din Bucureşti scoate la licitaţie maşinile unor firme cu probleme financiare. Cea mai ieftină maşină costă aproape 3000 de lei.

 


Publicat in Auto
Cristi Borcea îşi pregăteşte bagajele. Luni, ar putea fi pus în libertate.

 

Mai are însă un hop de trecut: să îi convingă pe judecătorii de la Tribunalul Ilfov că a stat suficient în spatele gratiilor şi că a venit momentul să se întoarcă la cei 7 copii. Procurorii DNA vor încerca să amâne eliberarea pentru că nu sunt convinşi că fostul şef al dinamoviştilor s-a îndreptat cu adevărat.

 


Publicat in Justitie
Bonurile fiscale emise în data 15 septembrie 2017, cu valoarea de 569 de lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

 

La această extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 și 30 septembrie 2017, iar fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, transmite Agerpres.

 


Publicat in Fiscalitate
Un proiectant ieşean a descoperit falsuri incredibile în eliberarea unui PUZ în Galata. E ca într-o conspiraţie a unui sistem corupt până în măduva oaselor. Populaţia  a fost informată de construirea a 6 blocuri pe Şoseaua Iaşi-Voineşti, iar în Consiliul Local s-au votat 12 blocuri. Miza financiară este uriaşă: se înghesuie zeci de blocuri, se umple dealul de betoane. Marius Bodea (PNL) acuză şefii Primăriei de fals premeditat, spunând că profitul la 12 blocuri este de 4 milioane de euro.

 

Ieşeanul Iulian Grumăzescu susţine că Primaria a dezinformat publicul atunci când a prezentat un proiect imobiliar cu 6 blocuri, pe Şoseaua Iaşi-Voineşti, iar în realitate în Consiliul Local s-au votat 12 blocuri. Descoperirea sa, sesizată iniţial şefilor Primăriei, a fost ignorată, astfel ca acesta a fost în audienţă la consilierii locali PNL, care au făcut verificările şi au preluat cazul.

 


Publicat in Administratie Locala
Principesa Marina Sturdza a murit. Descendentă a unei importante vechi familii românești, Marina Sturdza s-a stins la vârsta de 65 de ani, după ce a trăit în condiții modeste în exil, în Canada.

 

Anunțul trist despre trecerea în neființă a principesei Marina Sturdza a fost făcut de  jurnalista Marilena Rotaru, pe Facebook.

 


Publicat in Media
Procurorii DIICOT au descoperit o reţea de trafic de persoane care acţiona în toată ţara.

 

COMUNICATUL DIICOT

La data 19.10.2017 procurori D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Babei Alin, Cîltea Bebi, Hurmuz Vasile, Yevsukof Onur şi Farisău Alexandru, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori.

 


Publicat in Justitie
Multă lume s-a revoltat, după ce Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE (Partidul Alianța Liberalilor și Democraților), a scris pe pagina sa de Facebook că fiecare ou mâncat de la găina din curte văduvește bugetul de stat.

 


Publicat in Parlament
Moment şocant surprins de camerele de supraveghere la o staţie de metrou din Hong Kong.

 


Publicat in Panorama
Un morun de peste 100 de kilograme, pescuit accidental la Feteşti, a fost predat autorităţilor.

 


Publicat in Naturism
Pilotul care a aterizat forțat sâmbătă cu un avion de agrement de mici dimensiuni în zona localității Vințu de Jos a murit duminică, la o clinică din Târgu Mureș.

 


Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31