fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 25 Octombrie 2017

Sebastian Ghiţă a fost scos miercuri definitiv de sub control judiciar în dosarul în care este cercetat alături de cumnatul fostului premier Victor Ponta, Iulian Herțanu, după ce Curtea de Apel Ploieşti a admis contestaţia formulată de inculpat, anunţă Agerpres.

 


Publicat in Justitie
Miercuri, 25 Octombrie 2017 21:33

Teoria fericirii scrisă de Albert Einstein

Celebrul fizician a dat unui curier japonez, sub formă de bacşiş, două bilete în care explică teoria sa pentru o viaţă fericită.

 

„O viaţă simplă şi liniştită aduce mai multă fericire decât căutarea succesului într-o nelinişte constantă". La prima vedere pare a fi o frază specifică unei cărţi de autoeducare sau pronunţată de către un călugăr tibetan, dar autorul real al acestor cuvinte este celebrul Albert Einstein. Se pare că părintele Teoriei Relativităţii cunoştea, de asemenea, şi secretul de a ajunge la fericire deplină.

 


Publicat in Familie
Premierul Mihai Tudose a respins prognoza Eurostat, potrivit căreia România a înregistrat cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană în trimestrul II al anului 2017.

 

Premierul Mihai Tudose susţine că deficitul bugetar pe 2017 este de sub 3% şi nicidecum peste 4%, aşa cum pretinde Eurostat.

 


Publicat in Guvern
Graţiela Gavrilescu s-a declarat profund îngrijorată de calitatea aerului, pentru protejarea căruia îşi doreşte acum taxarea maşinilor care poluează „drumurile patriei".

 


Publicat in Guvern
Mai multe persoane au fost trimise în judecată de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iași într-un dosar în care mai mulţi studenţi au dat mită pentru a promova în sesiunea de restanţe şi reexaminări din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Iaşi.

 


Publicat in Justitie
O lunetistă de origine ucraineană, care era o susținătoare a regimului condus de Vladimir Putin, cunoscută sub porecla „Albă ca Zăpada”, a fost ucisă în estul Ucrainei.

 

Potrivit publicației britanice Metro, femeia se numea Anastasia Slobodyanyuk, avea 26 de ani și fusese lăudată până acum pentru „curajul său excepțional” din sângeroasele lupte din regiune.

 


Publicat in Panorama
Un bărbat din Amara a descoperit un schelet uman în vița de vie. În stare de șoc, acesta a alertat imediat autoritățile. Mai mult, el crede că este vorba de soția lui, care a dispărut de acasă în urmă cu ceva timp.

 


Publicat in Social
Fostul președinte al PSD Victor Ponta a lansat încă un atac verbal la adresa actualului lider al PSD Liviu Dragnea.

 

Ponta s-a arătat foarte deranjat de acuzațiile la adresa sa, care spuneau că ar fi aprobat elimibarea unor colegi din PSD de către DNA.

 


Publicat in Parlament
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un tânăr cu cetăţenie R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din România.

 


Publicat in Moldova
Doi ciobani români în vârstă de 28 și 38 de ani au fost găsiți fără suflare pe un câmp din apropiere de Torino. Un localnic a dat alarma după ce l-a găsit pe unul dintre ei. Carabinierii, cu ajutorul unui elicopter, au reușit să-l găsească și pe al doilea. Nu a fost nevoie de cercetări amănunțite pentru a stabili cauza morții, pentru că amândoi aveau evidente semne de lovituri în zona capului.

 

Pentru românii care locuiesc în Italia și au aflat din presă despre conaționalii lor, întâmplarea pare să semene cu celebra baladă populară Miorița. Ambii ciobani au fost uciși exact din motive legate de „transhumanță”.


Publicat in Panorama
Pagina 1 din 4