fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 16 Februarie 2017

Soţul profesoarei de limba româna din Neamţ arestată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev, sare în apărarea ei.

 

El este preot şi spune soţia sa este însărcinată, iar copilul este al lui, nu al lui Marius, băiatul cu care profesoara ar fi avut o idilă. Adolescentul s-a sinucis anul trecut.

 


Publicat in Moldova
Cel puţin 72 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui atentat sinucigaş care a vizat un sanctuar sufist din Pakistan.

Publicat in Eveniment
Accident rutier fără victime, produs în această după-amiază, în Pașcani. O mașină de poliție a proiectat un Volkswagen Lupo într-un stâlp de iluminat

 


Publicat in Social
O botoșăneancă a reuşit să îngrozească Italia după ce a jefuit şi bătut cu sălbăticie un bătrân imobilizat la pat. Mai precis Angela Alupoae, o femeie de 35 de ani, aşa cum arată ziarul italian „Quotidiano del Sud”,  citat de „Adevărul” a fost condamnată de Judecătoria din oraşul Crotona, regiunea regiunea Calabria, la nouă ani de închisoare cu executare pentru jaf deosebit de grav.

Publicat in Moldova
Procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat, joi, că Ordonanţa 13, prin care erau modificate Codul penal şi Codul de procedură penală, nu mai există, iar Ordonanţa 14 a readus lucrurile în albia constituţională, precizând că are încredere că lucrurile vor evolua bine şi că se abţine în a comenta ce ar trebui să facă Guvernul.

 


Publicat in Justitie
Medicii au stabilit astăzi care a fost cauza decesului lui Daniel Minciună, liderul consilierilor judeţeni PNL din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi. Pe certificatul constatator eliberat familiei scrie anevrism de aortă.

 


Publicat in Social
Un week-end pe note muzicale îi aşteaptă pe ieşeni în ansamblul Palas. Ritmuri încântătoare, oferite de orchestra Filarmonicii Iaşi, îi vor acompania pe cei veniţi la cumpărături sau să se relaxeze.

 


Publicat in Timp Liber
O explozie s-a produs joi după amiază la o staţie de gaz lichefiat din Vaslui. Paznicul societăţii a fost rănit după ce trei dintre butelii au luat foc şi au explodat.

 


Publicat in Moldova
O bancă dintr-un cartier mărginaș al Berlinului a fost prădată de hoți, într-un mod spectaculos,  marți dimineață de mai mulți bărbați înarmați.

Publicat in Eveniment
Descoperire îngrijorătoare într-o pădure din apropiere de Târgu Jiu. Comisarii Gărzii de Mediu şi poliţiştii au găsit mormane de medicamente expirate aruncate pur şi simplu. Au deja o bănuială cine ar fi putut face asta.

 


Publicat in Social
Pagina 1 din 4