fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 24 Februarie 2017

După ce China a anunţat că va bloca importurile de cărbune din Coreea de Nord şi după ce Phenianul a criticat direct şi dur Beijingul pentru măsura sa, viitorul regimului dictatorului Kim Jong-un devine tot mai nesigur. În plus, există zvonuri privind o posibilă lovitură de stat.

 

În cursul weekendului trecut, după publicarea unor rapoarte că Beijingul a interzis toate importurile de cărbune din Coreea de Nord, ceea ce a marcat o escaladare îngrijorătoare a relaţiilor dintre cele două state odinioară „prietene” în urma recentei lansări a unei rachete balistice nord-coreene, analiştii de la Zero Hedge au susţinut că mişcarea nu numai că a dus la potenţiala pierdere a unui „foarte mare aliat” de către dictatorul nord-coreean Kim Jong-un, dar ar putea avea de asemenea drept rezultat punerea în pericol a regimului său şi o posibilă lovitură politică împotriva dictaturii.

 


Publicat in Panorama
Partidul trebuie să rămână unit! Este mesajul transmis de noul lider al social-democraților ieșeni, Maricel Popa. Acesta spune că își dorește o relație fructuoasă cu primarul Mihai Chiria, cel care abia a fost debarcat de la conducerea filialei PSD.

 


Publicat in Politica Locala
Vasile Ilioae a fost condamnat de Tribunalul Iași la 1 an si 6 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență. Bărbatul în vârstă de 36 de ani i-a promis unei persoane că o angajează la un spital, deși nu era angajat al instituției spitalicești.

 


Publicat in Justitie
Militarii români din Afganistan au cântat de Dragobete, iar imaginile au fost publicate pe internet, pentru ca iubitele și soțiile lor să primească mesajul de dragoste.

 


Publicat in Vedete
Capsula spaţială rusească Progress MS-05, încărcată cu echipamente şi provizii, a andocat cu succes vineri, în jurul orei 8:30 GMT (10:30 ora României) la Staţia Spaţială Internaţională (ISS), a anunţat Centrul Rusesc de Control al Zborurilor Spaţiale, citat de AFP.

 


Publicat in Timp Liber
Un medic legist a fost înjunghiat la Giurgiu. Cel care a fost la un pas de a-i curma viața este chiar fiul femeii. Tânărul ar suferi de o boală psihică.

 


Publicat in Sanatate
Şef-adjunctul de misiune al Ambasadei Marii Britanii în România, Adam Sambrook, a afirmat, vineri, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene după Brexit, că se doreşte în continuare atragerea celor mai buni cetăţeni care pot să studieze şi să lucreze în Regatul Unit, care nu vrea să piardă „contribuţia masivă” a acestora în economie şi societate.

 


Publicat in Panorama
Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Botoşani, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, propune conducerilor şcolilor să interzică accesul elevilor cu telefoanele mobile în şcoli.

 


Publicat in Moldova
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu a ştiut că într-un partid trebuie „să stai ghemotoc, cu capul în jos” şi să accepţi doar cuvântul „unuia care până la urmă se contrazice", el spunând că a plecat din şedinţa Comitetului Executiv al PSD „mai întărit, un pic mai scorţos şi cu pielea mai oţelită”.

 

„Eu nu am ştiut că într-un partid trebuie să stai ghemotoc, cu capul în jos şi să accepţi doar cuvântul unuia care până la urmă se contrazice şi consideră că cei care au spus adevărul sunt eretici. Nu sunt eretic în partid, nu doresc să promovez altceva decât ceea ce trebuie să  promoveze PSD astăzi”, a afirmat Chirica într-o conferinţă de presă la Iaşi, potrivit News.ro.

 


Publicat in Politica Locala
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut împreună cu lucrători vamali au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în rezervorul unui autoturism, 8.200 ţigarete de contrabandă în valoare de aproximativ 4.700 lei.

 


Publicat in Moldova
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28