fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 24 Iulie 2017

Procurorii craioveni au declinat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) dosarul penal în care anchetau executarea, de către firma Tel Drum, a unor lucrări fără autorizaţie pe strada Râului din municipiul Craiova, în cadrul unui proiect cu fonduri UE de 8,9 milioane de euro, relatează gazetadesud.ro.

 

Potrivit sursei citate, dosarul a fost declinat pe motiv că „persoana care face obiectul dosarului'", fostul primar al urbei, Lia Olguţa Vasilescu, a devenit între timp deputat şi ministru, iar în aceste condiţii competenţa cercetării penale aparţine Parchetului General.

 


Publicat in Justitie
Fiscul a recuperat 14,7% din prejudiciul de 60 de milioane stabilit de instanţă în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), soldat cu condamnarea la zece ani de închisoare a lui Dan Voiculescu, potrivit unui răspuns al ANAF-ului la o solicitare HotNews.ro.

 

Mai precis, până la data de 21 iulie 2017, ANAF a recuperat suma de 39.130.106 lei din prejudiciul total stabilit la 266.171.892 de lei.

 


Publicat in Justitie
Trupa Linkin Park a transmis primul mesaj public după decesul lui Chester Bennington, care a fost găsit spânzurat săptămâna trecută în locuinţa sa din Palos Verdes, Los Angeles. Membrii formaţiei au spus că au inimile frânte şi că încă le este greu să accepte vestea dispariţiei sale, informează bbc.com.

 


Publicat in Media
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au depistat în zona de responsabilitate un tânăr din R. Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot apa râului Prut.

 

În data de 22 iulie a.c., în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, județul Vaslui, acționând în baza unei informaţii provenite de la o persoană de sprijin din zonă, au depistat la malul râului Prut, pe direcția localității de frontieră Vetrișoaia, o persoană de sex masculin care nu-și justifica prezența.

 


Publicat in Moldova
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit aproximativ 9.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care un cetățean moldovean încerca să le introducă în ţară, ascunse în rezervorul autoturismului pe care îl conducea.

 


Publicat in Social
Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier a descoperit, ascunse în bagajele personale ale femei, aproximativ 4.000 de ţigarete de contrabandă, pe care aceasta a încercat să le introducă ilegal în ţară.

 


Publicat in Moldova
Astăzi, 24 iulie 2017, Poliţia de Frontieră Română aniversează 153 ani de existenţă instituţională.

 

Semnarea la 24 iulie 1864, de către domnitorul Alexandru Ioan Cuza a decretului prin care se realiza unirea corpurilor grănicereşti din Ţara Românească şi Moldova, a devenit un moment istoric important pentru Poliţia de Frontieră, fiind data de recunoaştere a identităţii instituţionale şi de asemenea temelia organizării moderne de astăzi, care funcţionează la standarde europene.

 


Publicat in Administratie Locala
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo COD GALBEN de instabilitate atmosferică accentuată şi ploi însemnate cantitativ. Atenţionare este valabilă în intervalul 24 iulie, ora 20:00 - 26 iulie, ora 03:00.

 


Publicat in Vremea
Cel puțin cinci persoane au fost rănite, două dintre ele grav în orașul elvețian Schaffhausen, după ce un bărbat înarmat cu o drujbă a intrat în mulțime, a anunțat poliția elvețiană citată de The Guardian.

 

Un purtător de cuvânt al poliției, Cindy Beer, a declarat pentru presa elvețiană că: „Nu este încă clar ce s-a întâmplat exact”.

 


Publicat in Panorama
Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucureşti Florin Secureanu, judecat pentru fapte de corupţie şi plasat în arest la domiciliu în 12 iulie, după ce a stat în arest preventiv din decembrie 2016, a fost audiat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, relatează News.ro.

 

Florin Secureanu a fost audiat la DNA timp de aproximativ şase ore. În 12 iulie, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv ca fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucureşti  să fie fi plasat în arest la domiciliu.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4