fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 16 Noiembrie 2019

Poliţiştii de frontieră din Girișu de Criș au depistat  unsprezece cetăţeni din Afganistan, Iran şi Somalia, într-un imobil nelocuit, aflat în construcție, la marginea localității Girișu de Criș, judeţul Bihor. O acțiune similară au desfășurat și polițiștii de frontieră de la S.P.F. Nădlac, județul Arad, în urma căreia au depistat în zona de competență nouă persoane din Turcia și Irak care încercau să treacă ilegal în Ungaria.

Publicat in Social
Peste 60 de tinere din România erau exploatate sexual în Londra, iar 20 de membri ai grupării care le trafica şi le obliga să practice prostituţia au fost reţinute. Cazul a fost cercetat de anchetatorii români în colaborare cu cei din Marea Britanie.

Publicat in Justitie
Consiliul Naţional al Partidului Forţa Naţională (PFN) a validat, sâmbătă, numirea în funcţia de preşedinte interimar al formaţiunii a lui Teodor Meleşcanu, preşedintele Senatului.

Publicat in Parlament
Un om al străzii a fost lovit de mașină, în această seară, în fața pizzeriei Nico, din Nicolina.

Publicat in Social
Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri seară, referitor la cazul din Finlanda al Cameliei Smicală, aflat în litigiu, că aceasta nu poate solicita azil în interiorul Ambasadei României din Helsinki, întrucât nu se califică pentru acest lucru.

Publicat in Social
Un poliţist a primit îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu o piatră în cap în timp ce încerca să aplaneze un conflict în localitatea Crucea, colegul său fiind nevoit să tragă două focuri de avertizare.

Publicat in Social
Trei persoane, între care şi doi poliţişti care urmăreau o maşină al cărei şofer depăşise viteza legală, au fost rănite, vineri seara, pe DN 15 E 578, în zona localităţii Vălenii de Mureș, într-un accident rutier.

Publicat in Social

Arhiva ReporterIS

« Noiembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30