fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 29 Septembrie 2019

Pentru a vizita Noua Zeelandă, de la 1 octombrie 2019 va fi necesară o viză electronică. Turiştii din şaizeci de ţări care doresc să intre în ţară trebuie mai întâi să solicite Electronic Travel Authority (ETA) şi să plătească o taxă de turism. Este vorba de o procedură electronică, similară în toate privinţele cu Electronic System for Travel Authorization (ESTA) necesară pentru a intra în Statele Unite ale Americii.

Publicat in Turism
O femeie de 41 de ani, din Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, a fost şantajată şi ameninţată timp de mai multe luni, de către un bărbat cu care a avut o relaţie extraconjugală. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti, duminică, pentru şantaj, hărţuire, ameninţare şi distrugere.

Publicat in Justitie
În jur de 20.000 de persoane au răspuns apelului Opoziției de a protesta, duminică, în capitala rusă, relatează BBC.

Publicat in Eveniment
O tânără de 24 de ani s-a ales cu dosar penal în urma unui accident pe care l-a produs duminică dimineaţa, în municipiul Buzău.

Publicat in Social
Tânărul din Prahova care i-a tăiat gâtul iubitei sale de 17 ani a fost prins de poliţişti după ce a fost dat în consemn la frontieră iar poza lui a fost distribuită la toate secţiile de poliţie din judeţ, susţin surse din apropierea anchetei.

Publicat in Justitie
Un bărbat din comuna Miroslava a fost amendat şi a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de opt luni, după ce a fost prins de două ori de radar conducând cu viteză foarte mare, a trecut pe roşu şi nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Publicat in Social
Un celebru chef sicilian a fost arestat sub suspiciunea traficului de droguri, după ce poliția a găsit cannabis la domiciliul său, transmite presa italiană.

Publicat in Eveniment
Un bărbat din Botoşani a fost arestat după ce ar fi încercat să violeze două fetiţe.

Publicat in Moldova
Deputatul Petru Movilă, preşedintele filialei ieşene a PMP, solicită audierea ministrului Răzvan Cuc în cadrul Comisiei de Transporturi şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor.

Publicat in Parlament
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au depistat un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat, pe raza municipiului Pașcani.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30