fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 02 Ianuarie 2020

Irina Rimes a fost externată de la Spitalul ELIAS, unde a fost internată în urmă cu câteva zile cu hemoragie internă, suferind o intervenție chirurgicală de urgență. Artista a postat un lung mesaj pe rețelele sociale în care mulțumește doctorilor și celor care au susținut-o.

Publicat in Sanatate
Prefectul de Iași, Marian Grigoraș, a anunțat joi stabilirea zonelor de protecție în două localități din județ în care a fost confirmată prezența pestei porcine africane.

Publicat in Administratie Locala
Ies la iveală noi detalii despre crima petrecută în seara de 30 decembrie 2019 în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi. Între timp, în seara de 1 ianuarie 2020, magistraţii au decis să emită mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele celor doi tineri de 21 de ani care au comis omorul, dar şi pe numele Nicoletei Postolici (31 ani), soţia italianului de 64 de ani care a fost asasinat.

Publicat in Moldova
Un mic oraş din vestul Norvegiei a stabilit, joi, un nou record pentru cea mai ridicată valoare termică din luna ianuarie în această ţară scandinavă, potrivit Le Soir.

Publicat in Panorama
O femeie în vârstă de 47 de ani din Buzău în cazul căreia testele rapide au indicat prezența virusului gripal de tip A a murit la spital. Ea era internată de mai multe zile în secția de Terapie Intensivă. Femeia nu era vaccinată antigripal și suferea de mai multe afecțiuni.

Publicat in Sanatate
O persoană a murit, iar şapte au fost rănite după coliziunea dintre un camion şi o furgonetă joi, pe A-66, în apropiere de oraşul spaniol Villafranca de los Barros. Atât persoana decedată, cât şi cele rănite au naţionalitate română şi călătoreau cu utilitara, după cum a confirmat postul de televiziune Canal Extremadura preluat de site-ul hoy.es.

Publicat in Eveniment
Polițiștii din Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și furt. Un tânăr de 20 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Publicat in Justitie
În ultima zi a anului 2019 și prima zi a anului 2020, polițiștii ieşeni au intervenit la peste 250 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 190 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 55 de infracțiuni.

Publicat in Social
Ali Turganbekov este un copil care locuieşte în Kazahstan şi are o mare pasiune: fotbalul. Dar el nu a putut să-şi realizeze visul deoarece s-a născut fără picioare. Ali a dorit întotdeauna să-l întâlnească pe Cristiano Ronaldo, unul dintre eroii săi, şi să schimbe nişte pase cu el.

Publicat in Panorama
O fetiță în vârstă de 10 ani, din localitatea dâmbovițeană Pătroaia, a murit în condiții suspecte la spital, chiar în prima zi a anului, după ce a acuzat dureri puternice de cap, informează cronica-gaestiului.ro. Părinții i-au dat un medicament, apoi au lăsat-o singură în cameră. Câteva minute mai târziu, au descoperit-o inconștientă și au dus-o la spital, însă fetița nu a mai putut fi salvată.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 2