Duminica, 24 06 2018
Al Bano a suferit un infarct. A fost operat de urgenţă la Roma

Al Bano a suferit un infarct. A fost operat de urgenţă la Roma

Cântăreţul italian Al Bano a suferit un infarct vineri seară şi a fost operat de urgenţă la Roma. Operaţia, care a durat trei ore, a reuşit, iar artistul a acordat deja un prim interviu în dimineaţa zilei următoare, în care a spus că se simte bine după acea intervenţie chirurgicală, informează site-ul cotidianului Corriere della Sera citat de News.ro.

 

Cântăreţul Al Bano a susţinut vineri seară un concert de Crăciun la Auditorium della Conciliazione din Roma, o sală de concerte aflată la mică distanţă de Piaţa Sfântul Petru din Vatican. Aflat pe scenă, artistul italian a simţit dintr-o dată o durere intensă în zona pieptului. Era deja a doua criză cardiacă pe care Al Bano a avut-o în acea zi şi a fost transportat de urgenţă la spital.

 

„Am simţit prima durere vineri seară, în jurul orei 18.00. Apoi, a urmat a doua. În jurul orei 20.00 am fost dus la spital. Operaţia a durat trei ore. Aveam o problemă gravă, care a fost rezolvată foarte bine de către medici. Acum mă simt bine. Sunt întinerit, voi pleca într-un turneu”, a dezvăluit Al Bano într-un interviu pe care l-a acordat în dimineaţa zilei următoare, sâmbătă, pentru site-ul Oggi.it, săptămânalul care a publicat în premieră ştirea despre infarctul şi operaţia lui Al Bano.

 

Intervenţia a fost realizată cu pacientul semisedat, iar artistul a fost conştient pe parcursul operaţiei. „Am putut auzi tot ce spuneau medicii şi de câteva ori mi-am muşcat limba. Am vrut să fac câteva glume, dar mi-am zis că ar fi mai bine să nu le distrag atenţia”, a dezvăluit Al Bano.

 

 

„Dacă totul merge bine, în câteva zile voi fi externat. E foarte bine aşa, pentru că am atât de multe lucruri de făcut”, a adăugat artistul.

 

Al Bano a acordat un scurt interviu şi pentru Corriere della Serra, sâmbătă, în care a dezvăluit că medicii i-au reconstruit două vase coronariene şi a vorbit despre faptul că se simte protejat de „Spiritul Sfânt”, deşi acesta este „puţin ciudat” – „mai întâi îţi dă lovitura, dar apoi te ajută să te ridici” - şi despre planurile sale de a susţine un nou concert, în Germania, alături de partenera lui de scenă, cântăreaţa Romina Power.

 

(Sursa: digi24.ro)

Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Logheaza-te pentru a adauga un comentariu

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Clipul zilei

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top